Футбол

Избери подкатегория
Покажи
Ред
Тренировъчна чинийка Insportline CF090.1
Тренировъчен диск тип "чиния" се използва при футболна тренировка и при много други спортове за очертаване на терена или с друга цел. Идеален за трень..
1,29 лв.
Конус 18см
 Конусът може да се използва като маркер при тренировки за спортове и игри. Тегло: 52гр. ..
1,99 лв.
Медал 4.5см
Медал 4.5см
Медал с диаметър 4.5см в три варианта- за първо, второ и трето място (златен, сребърен и бронзов медал). Медалът разполага с трикольорна лента за окач..
1,99 лв.
Капитанска лента
Капитанска лента
Капитанска лента еластична. Подходяща за употреба в различни отборни спортове. Велкро лепенка за по-лесна употреба. Цвят различни цветове. Височина ле..
2,00 лв.
Реферска свирка 1
Реферска свирка 1
Съдийската свирка е с халка и въже, може да се  окачва на врата и е подходяща за тренировки и мачове в различни спортове. Цената е за 1 брой сви..
2,00 лв.
Лента за кори за футбол 19мм Х 20м
Лента за кори за футбол 19мм Х 20м
Еластична лента за кори за футбол, ролка 19 мм х 20 м. Предназначена да осигури стабилно прикрепване на корите за футбол и чорапите към крака. Различн..
2,60 лв.
Лента за фиксиране на кори за футбол и чорапи 5см Х 4,5м
Лента за фиксиране на кори за футбол и чорапи 5см Х 4,5м
Лента за фиксиране на кори за футбол и чорапи. Предназначена да осигури стабилно прикрепване на корите за футбол и чорапите към крака. Революционна ко..
2,60 лв.
Метална свирка MASTER
Метална свирка MASTER с връзка. Общо тегло: 0,02 кг. Вариант: сребърен (EAN: 8592833003959)..
2,90 лв.
Конус 24 см
Височина 24см. Може да се използва като маркер при тренировки за различни спортове и игри. Цветове оранжев, червен, зелен, жълт, син. ..
2,99 лв.
Конус Insportline CF090.2
Конусът служи за игра, упражнения, тренировки очертания на терени. Подходящ е както за  ползване от треньори, така и за начинаещи атлети. Техническ..
2,99 лв.
Съдийска свирка с топче метална
С халка и въже за окачане на врата. Кутия за удобно съхранение и пренасяне на свирката. Тегло: 25г. Материал: метал ..
2,99 лв.
Чорапи футболни – калци
Чорапи футболни – калци
Чорапи футболни - калци (гети) . Подходящи за номера 34-36. Цвят: различни цветове. Подходящи за тренировка и за официални мачове. Меки и тънки. Матер..
3,39 лв.
Капитанска лента Select
Капитанска лента еластична. Предназначение: за идентифициране на капитана в различни отборни спортове. Прикрепването е бързо и лесно посредством допъл..
3,99 лв.
Пластмасова свирка SPARTAN
Пластмасова свирка на SPARTAN. Здрава и удобна. ..
3,99 лв.
Ръкав  38/10см
Ръкав  38/10см
Ръкавa е много полезен при активни дейности и спорт в хладно и студено време. Ръкавът е изработен от стягащ материал, който пази мускулите на ръката т..
3,99 лв.
Метална свирка на SPARTAN
Метална свирка на SPARTAN. Здрава и удобна. Размери: - Дължина: 5.6 см. - Тегло: 0.20 кг. ..
4,19 лв.
Реферска свирка Spartan
Свирка от метал с топче от висококачествена неръждаема стомана. • Лесно надуване. • Звукът е среден на сила. • Тонът е среден. • Размерът ..
4,19 лв.
Свирка за рефери Acme Thunderer 660
За хора с по-сладбо издишване като деца.Идеална за свирене на официални срещи и мачове. • Олеснено надуване, топчето не залепва и има висок тон. ..
4,99 лв.
Конус 32х16х16
Конус с височина 32см. Може да бъде използван в тренировки по различни спортове. Рaзмери основа: 16х16см. Различни цветове. Тегло: 130гр. ..
5,00 лв.
Ринг за тренировъчни потници Select
Ринг за тренировъчни потници Select
Ринг окачалка за тренировъчни потници. Предназначение: за сортиране по цвят, съхранение и пренасяне на потниците за тренировка. Лесно нанизване и ваде..
5,00 лв.
Свирка реферска FOX 40 с връзка
Свирка реферска FOX 40 с връзка
Свирка реферска FOX 40 с връзка. Свирката е с халка и въже за окачане на врата. Подходяща за тренировки и мачове в различни спортове. Артикулът се ..
5,00 лв.
Спортни чорапи
Спортни чорапи
Спортни чорапи  3/4. Материал: 100% памук. От вътрешната страна на ходилото имат хавлиен слой за максимален комфорт при носене. Цвят: различни цветове..
5,09 лв.
Футболна топка - ПВЦ
Футболна топка - ПВЦ
Футболна топка, която е много лека, предлага се в различни пъстри цветове. Меката повърхност я прави подходяща и за по- малки деца Тегло - 200г..
5,20 лв.
Потник тренировъчен мрежест Maxima за деца
Потник тренировъчен мрежест Maxima за деца
Tренировъчен потник за различаване на играчите на двата отбора. Подходящ за деца. Лек и удобен със свободен силует. Материал полиестер. Цвят - зелен, ..
5,49 лв.
Футболни калци Maxima  40-45
Футболни калци Maxima  40-45
Номер: 40-45.Калци за футбол. Цветове: различни цветове. Идеални за трениране или официални срещи. Омекотени и тънки. Материалът е: 50% памук, 50% пол..
5,79 лв.
Кори за футбол
Кори за футбол
Предпазват подбедрицата и намаляват риска от травми при удар. Подходящи за тренировки и официални мачове. Ластична лента с велкро лепенка за фиксиране..
5,99 лв.
Кори за футбол без лента за закрепване
Кори за футбол без лента за закрепване
Кори за футбол MAXIMA - без лента за закрепване.Предпазват подбедрицата и намаляват риска от травми при удар. Анатомично оформени за максимална защита..
5,99 лв.
Помпа за топки MASTER 12
Помпа за топки MASTER 12 с 30 см дължина. Включени в комплекта: въздуховод 1бр, накрайници 2бр, игла за топки 1бр.Общо тегло за тренира..
6,60 лв.
Показани са от 1 до 28 от 324 (12 страници)

Всичко за Футбола, Топки, Аксесоари за Футбол. Възможност за Безплатна доставка. Огромен избор. Директен Внос. Купи онлайн или на място в магазините ни на мега Цени футболни принадлежности! 

Едва ли някой ще оспори мнението, че футболът е една от най-популярните спортни игри. Екипировката на футболиста, начинаещия или професионалиста, не е просто облекло или обувки за игра. Ако тя е правилно подбрана, тя има невероятната способност да създаде нагласата не просто за игра, а за победа.

Футболът е отборна игра. Следователно, и тази особена нагласа за играта трябва да обхване целия отбор. По същия начин, както да се купува екипировка на едро е най-изгодно. Това се отнася не само за професионалните футболни отбори, но и за начинаещите, детските и др.

Екипировката за футбол, предназначена за деца, трябва да бъде с най-високо качество. Освен това трябва да се погрижим и за безопасността на младите играчи. Избирайки детски шорти или тениска, трябва да обърнем внимание и на плата, от който са ушити. Като цяло не си струва да се безпокоите за качеството на дрехите, защото те са изработени от памук или синтетични материали с добри експлоатационни характеристики. И все пак за децата е по-добре да избирате изделия от памук.

Екипировката за деца и за възрастни включва и специални обувки за футбол, които могат да бъдат с или без шипове. Моделите с шипове намаляват вероятността от получаване на травми, а тези без шипове са предназначени за тренировки в спортната зала. И в двата случая обувките трябва да бъдат изключително леки, което да позволява на играча да запази своя тонус и енергия за по-дълго време.

Екипировката на футболиста няма да бъде пълна без наличието на гети и защитни футболни кори. А футболният вратар не може да мине без професионалните си леки ръкавици, с които да „захваща” по-добре топката.

 

2006-2017 Всички права запазени.