Футбол

Избери подкатегория
Покажи
Ред
Съдийска свирка Barcelona пластмасова с топче
Със халка и въже за окачане на врата. Бройки в кутия: 12. Тегло: 11г. Материал: PVC. ..
0,99 лв.
Тренировъчна чинийка Insportline CF090.1
Тренировъчен диск тип "чиния" се използва при футболна тренировка и при много други спортове за очертаване на терена или с друга цел. Идеален за трень..
1,29 лв.
Конус 18см
 Конусът може да се използва като маркер при тренировки за спортове и игри. Тегло: 52гр. ..
1,99 лв.
Медал 4.5см
Медал 4.5см
Медал с диаметър 4.5см в три варианта- за първо, второ и трето място (златен, сребърен и бронзов медал). Медалът разполага с трикольорна лента за окач..
1,99 лв.
Капитанска лента
Капитанска лента
Капитанска лента еластична. Подходяща за употреба в различни отборни спортове. Велкро лепенка за по-лесна употреба. Цвят различни цветове. Височина ле..
2,00 лв.
Реферска свирка 1
Реферска свирка 1
Съдийската свирка е с халка и въже, може да се  окачва на врата и е подходяща за тренировки и мачове в различни спортове. Цената е за 1 брой сви..
2,00 лв.
Лента за кори за футбол 19мм Х 20м
Лента за кори за футбол 19мм Х 20м
Еластична лента за кори за футбол, ролка 19 мм х 20 м. Предназначена да осигури стабилно прикрепване на корите за футбол и чорапите към крака. Различн..
2,60 лв.
Метална свирка MASTER
Метална свирка MASTER с връзка. Общо тегло: 0,02 кг. Вариант: сребърен (EAN: 8592833003959)..
2,89 лв.
Конус 24 см
Височина 24см. Може да се използва като маркер при тренировки за различни спортове и игри. Цветове оранжев, червен, зелен, жълт, син. ..
2,99 лв.
Конус Insportline CF090.2
Конусът служи за игра, упражнения, тренировки очертания на терени. Подходящ е както за  ползване от треньори, така и за начинаещи атлети. Техническ..
2,99 лв.
Съдийска свирка с топче метална
С халка и въже за окачане на врата. Кутия за удобно съхранение и пренасяне на свирката. Тегло: 25г. Материал: метал ..
2,99 лв.
Чорапи футболни – калци
Чорапи футболни – калци
Чорапи футболни - калци (гети) . Подходящи за номера 34-36. Цвят: различни цветове. Подходящи за тренировка и за официални мачове. Меки и тънки. Матер..
3,39 лв.
Капитанска лента Select
Капитанска лента еластична. Предназначение: за идентифициране на капитана в различни отборни спортове. Прикрепването е бързо и лесно посредством допъл..
3,99 лв.
Пластмасова свирка SPARTAN
Пластмасова свирка на SPARTAN. Здрава и удобна. ..
3,99 лв.
Ръкав  38/10см
Ръкав  38/10см
Ръкавa е много полезен при активни дейности и спорт в хладно и студено време. Ръкавът е изработен от стягащ материал, който пази мускулите на ръката т..
3,99 лв.
Метална свирка на SPARTAN
Метална свирка на SPARTAN. Здрава и удобна. Размери: - Дължина: 5.6 см. - Тегло: 0.20 кг. ..
4,00 лв.
Помпа за топки MASTER 12
Помпа за топки MASTER 12 с 30 см дължина. Включени в комплекта: въздуховод 1бр, накрайници 2бр, игла за топки 1бр.Общо тегло за тренира..
4,49 лв.
Накитник за реферска свирка Инспортлайн BND63
Материал на катарамата -  пластмаса Прикрепване на свирката чрез пластмасов карабинер с вирбел Дължина на лентата - 10 см Диаметър на накитни..
4,99 лв.
Свирка за рефери Acme Thunderer 660
За хора с по-сладбо издишване като деца.Идеална за свирене на официални срещи и мачове. • Олеснено надуване, топчето не залепва и има висок тон. ..
4,99 лв.
Конус 32х16х16
Конус с височина 32см. Може да бъде използван в тренировки по различни спортове. Рaзмери основа: 16х16см. Различни цветове. Тегло: 130гр. ..
5,00 лв.
Ринг за тренировъчни потници Select
Ринг за тренировъчни потници Select
Ринг окачалка за тренировъчни потници. Предназначение: за сортиране по цвят, съхранение и пренасяне на потниците за тренировка. Лесно нанизване и ваде..
5,00 лв.
Свирка реферска FOX 40 с връзка
Свирка реферска FOX 40 с връзка
Свирка реферска FOX 40 с връзка. Свирката е с халка и въже за окачане на врата. Подходяща за тренировки и мачове в различни спортове. Артикул..
5,00 лв.
Свирка реферска FOX 40 с връзка и силиконов мундщук
Свирка реферска FOX 40 с връзка и силиконов мундщук
Свирка реферска FOX 40 с връзка и силиконов мундщук. Свирката е с халка и въже за окачане на врата. Подходяща за тренировки и мачове в различни спор..
5,00 лв.
Спортни чорапи
Спортни чорапи
Спортни чорапи  3/4. Материал: 100% памук. От вътрешната страна на ходилото имат хавлиен слой за максимален комфорт при носене. Цвят: различни цветове..
5,09 лв.
Футболна топка - ПВЦ
Футболна топка - ПВЦ
Футболна топка, която е много лека, предлага се в различни пъстри цветове. Меката повърхност я прави подходяща и за по- малки деца. Моля, разгънете т..
5,20 лв.
Потник тренировъчен мрежест Maxima за деца
Потник тренировъчен мрежест Maxima за деца
Tренировъчен потник за различаване на играчите на двата отбора. Подходящ за деца. Лек и удобен със свободен силует. Материал полиестер. Цвят - зелен, ..
5,49 лв.
Футболни калци Maxima  40-45
Футболни калци Maxima  40-45
Номер: 40-45.Калци за футбол. Цветове: различни цветове. Идеални за трениране или официални срещи. Омекотени и тънки. Материалът е: 50% памук, 50% пол..
5,79 лв.
Кори за футбол
Кори за футбол
Предпазват подбедрицата и намаляват риска от травми при удар. Подходящи за тренировки и официални мачове. Ластична лента с велкро лепенка за фиксиране..
5,99 лв.
Показани са от 1 до 28 от 296 (11 страници)

Всичко за Футбола, Топки, Аксесоари за Футбол. Възможност за Безплатна доставка. Огромен избор. Директен Внос. Купи онлайн или на място в магазините ни на мега Цени футболни принадлежности! 

Едва ли някой ще оспори мнението, че футболът е една от най-популярните спортни игри. Екипировката на футболиста, начинаещия или професионалиста, не е просто облекло или обувки за игра. Ако тя е правилно подбрана, тя има невероятната способност да създаде нагласата не просто за игра, а за победа.

Футболът е отборна игра. Следователно, и тази особена нагласа за играта трябва да обхване целия отбор. По същия начин, както да се купува екипировка на едро е най-изгодно. Това се отнася не само за професионалните футболни отбори, но и за начинаещите, детските и др.

Екипировката за футбол, предназначена за деца, трябва да бъде с най-високо качество. Освен това трябва да се погрижим и за безопасността на младите играчи. Избирайки детски шорти или тениска, трябва да обърнем внимание и на плата, от който са ушити. Като цяло не си струва да се безпокоите за качеството на дрехите, защото те са изработени от памук или синтетични материали с добри експлоатационни характеристики. И все пак за децата е по-добре да избирате изделия от памук.

Екипировката за деца и за възрастни включва и специални обувки за футбол, които могат да бъдат с или без шипове. Моделите с шипове намаляват вероятността от получаване на травми, а тези без шипове са предназначени за тренировки в спортната зала. И в двата случая обувките трябва да бъдат изключително леки, което да позволява на играча да запази своя тонус и енергия за по-дълго време.

Екипировката на футболиста няма да бъде пълна без наличието на гети и защитни футболни кори. А футболният вратар не може да мине без професионалните си леки ръкавици, с които да „захваща” по-добре топката.

 

2006-2017 Всички права запазени.