Футболни топки

Покажи
Ред
Футболна топка - ПВЦ
Футболна топка - ПВЦ
Футболна топка, която е много лека, предлага се в различни пъстри цветове. Меката повърхност я прави подходяща и за по- малки деца. Моля, разгънете т..
5,20 лв.
Мини футболна топка Maxima
Мини топка за футбол. Шита ръчно, двупластова, подходяща за малки деца и игра на плажа. Моля, разгънете топката преди да я напомпате. Материал: ..
7,40 лв.
Мини футболна топка, синя Maxima
Мини топка за футбол, шита ръчно, двупластова, подходяща за малки деца и игра на плажа. Материал: винил. Материал плондер: каучук. Тегло: 10..
7,40 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street Ball, бяло-жълта
Гумена топка за футбол с устойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дворове. Топкат..
9,50 лв.
Гумена топка за футбол Maxima Street Ball, бяло с жълто
Футболната топката е с устойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дворове. Топката ..
9,50 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street Ball, бяло с черно
Топка за футбол, гумена. Топката е с устойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Подходяща за игра в учили..
9,99 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street ball, бяло-синя
Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дворове. Топката..
9,99 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street Ball, бяло-червена
Гумена топка за футбол с устойчиво гумено покритие, подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дворове. Топката е..
9,99 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street ball, жълто-бяла
Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дворове.  Топкат..
9,99 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street Ball, жълто-червена
Гумена топка за футбол. Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Топката е устойчива н..
9,99 лв.
Гумена топка за футбол Maxima Street Ball, бяла
Футболна гумена топка с устойчиво гумено покритие, подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дворове. Топката е ..
9,99 лв.
Топка за футбол  Maxima
Гумена топка за футбол. Топката е с устойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Размер: 5. Тегло: 400г. ..
11,99 лв.
Топка за футбол Maxima
Гумена топка за футбол - MAXIMA street. Топката е сустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт,бетон. Топката е под..
11,99 лв.
Топка за футбол №5 гумена MAXIMA street, бяла
Топка футбол №5 гумена MAXIMA street, бяла. Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Т..
11,99 лв.
Топка за футбол №5 гумена MAXIMA street, зелена
Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Топката е подходяща за тренировки на деца и ю..
11,99 лв.
Футболна топка №5 гумена MAXIMA street
Топка футбол №5 гумена MAXIMA street. Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Т..
11,99 лв.
Футболна топка №5 гумена MAXIMA street, жълта
Топка футбол №5 гумена MAXIMA street. Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Р..
11,99 лв.
Мъхеста футболна топка
Мъхеста футболна топка като на топките за тенис на корт със стандартен размер №5. Олекотена е до тегло 350гр, което позволява използването от деца и ю..
12,39 лв.
Футболна топка SPOKEY MBALL
Футболна топка SPOKEY MBALL
Тегло - 290-310 гр. Материал - PVC, 1,8 мм Размер - 5 (680-700 мм) Диаметър - 68 см Небрандирана топка за футбол Слоеве - 1 Машинно шит..
13,99 лв.
Футболна топка черно бяла
Топката е направена от качествен материал soft vinyl, шита е на машина. Топката е подходяща за игра върху естествена и изкуствена трева. Добре баланси..
13,99 лв.
Футболна топка - бяла
Футболната топка е направена от качествен материал - soft vinyl, шита на машина. Топката е подходяща за игра върху естествена и изкуствена трева. Доб..
14,99 лв.
Хандбална топка микропореста SELECT Kids III №0
Специално проектирана за хандбал за деца. Мека, лека и издръжлива. Подходяща за тренировки по хандбал и игри с топка за малки деца. Изработена о..
15,99 лв.
Топка американски футбол Junior
Топка за американски футбол с дължина 22.5см. Топката разполага с грапава повърхност, която дава възможност за по-лесно хващане. Материал: PU (п..
16,90 лв.
Топка за плажен футбол Maxima
Футболна топка за плаж. Шита на ръка, с изключително мека повърхност, подходяща за тревни и пясъчни терени. Издръжлива на ултравиолетово лъчение. ..
17,29 лв.
Топка за футбол на плажа Maxima
Tопка за плажен футбол. Ръчно шита, с изключително мека повърхност, подходяща за тревни и пясъчни терени. Издръжлива на ултравиолетово лъчение. ..
17,29 лв.
Топка за футбол Maxima мат
Футболната топка е направена от качествен материал- термопластичен полиуретан, шита на машина. Топката е подходяща за игра върху естествена и изкустве..
17,99 лв.
Футболна топка SPARTAN Corner
Футболна топка шита от 32 части Тегло 400 грама Материал: изкуствена кожа Размер 5 Моля, разгънете топката преди да я напомпате.  Осве..
18,49 лв.
Футболна топка Spokey Dribbeln №5
Футболна топка - SPOKEY Dribbeln №5 Идеалната топка за игра с приятели или за тренировката ви. Идеална е за всякакъв вид мтеорологично условие..
19,99 лв.
Показани са от 1 до 28 от 92 (4 страници)

Футболни топки – няма човек, които да не е ритал това невероятно човешко изобретение. Футболът е най-великата игра, която вълнува целия съвременен свят. Има няколко вида и размери футболни топки, а именно от 1-ви до 5-ти размер. Първите са подходящи за деца, като за световен стандарт е избран размер 5.  Обиколката е приблизително 69 сантиметра със средна тежест около 430 грама. При нас ще намерите световно признатите марки. Футболни топки за всеки интерес и джоб, изработени от стандартни и нови, специални материали с цел повече контрол над пóлета и точни пасове.  Това съчетание на качество и цена предоставя не само дълготрайност на използване на топката, но и удоволствие от играта. Разгледайте и другите предлагани в нашия сайт спортни стоки .

2006-2017 Всички права запазени.