Футболни топки

Покажи
Ред
Футболна топка - ПВЦ
Футболна топка - ПВЦ
Футболна топка, която е много лека, предлага се в различни пъстри цветове. Меката повърхност я прави подходяща и за по- малки деца Тегло - 200г Диа..
5,20 лв.
Мини футболна топка Maxima
Мини топка за футбол. Шита ръчно, двупластова, подходяща за малки деца и игра на плажа. Материал: винил. Материал плондер: каучук. Тегло: 100г. Различ..
7,40 лв.
Мини футболна топка, синя Maxima
Мини топка за футбол, шита ръчно, двупластова, подходяща за малки деца и игра на плажа. Материал: винил. Материал плондер: каучук. Тегло: 100г. Различ..
7,40 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street Ball, бяло-жълта
Гумена топка за футбол с устойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дворове. Размер..
9,50 лв.
Гумена топка за футбол Maxima Street Ball, бяло с жълто
Футболната топката е с устойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дворове. Размер: ..
9,50 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street Ball, бяло с черно
Топка за футбол, гумена. Топката е с устойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дво..
9,99 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street ball, бяло-синя
Гумена топка за футбол. Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Подходяща за игра в у..
9,99 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street Ball, бяло-червена
Гумена топка за футбол с устойчиво гумено покритие, подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дворове. Размер №5..
9,99 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street ball, жълто-бяла
Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дворове. Размер ..
9,99 лв.
Гумена топка за футбол Maxima  Street Ball, жълто-червена
Гумена топка за футбол. Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Подходяща за игра в у..
9,99 лв.
Гумена топка за футбол Maxima Street Ball, бяла
Футболна гумена топка с устойчиво гумено покритие, подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Подходяща за игра в училищни дворове. Размер №5...
9,99 лв.
Топка за футбол  Maxima
Гумена топка за футбол. Топката е с устойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, асфалт, бетон. Размер: 5. Тегло: 400г. Топката е..
11,99 лв.
Топка за футбол Maxima
Гумена топка за футбол - MAXIMA street. Топката е сустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Размер: 5. Т..
11,99 лв.
Топка за футбол №5 гумена MAXIMA street, бяла
Топка футбол №5 гумена MAXIMA street, бяла. Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Р..
11,99 лв.
Топка за футбол №5 гумена MAXIMA street, зелена
Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Размер: 5. Тегло: 400 г. Топката е подходяща ..
11,99 лв.
Футболна топка №5 гумена MAXIMA street
Топка футбол №5 гумена MAXIMA street. Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Размер:..
11,99 лв.
Футболна топка №5 гумена MAXIMA street, жълта
Топка футбол №5 гумена MAXIMA street. Топката е с износоустойчиво гумено покритие и е подходяща за игра на твърди терени, сгур, асфалт, бетон. Размер:..
11,99 лв.
Мъхеста футболна топка
Мъхеста футболна топка като на топките за тенис на корт със стандартен размер №5. Олекотена е до тегло 350гр, което позволява използването от деца и ю..
12,39 лв.
Футболна топка черно бяла
Топката е направена от качествен материал soft vinyl, шита е на машина. Топката е подходяща за игра върху естествена и изкуствена трева. Добре баланси..
13,99 лв.
Футболна топка - бяла
Футболната топка е направена от качествен материал - soft vinyl, шита на машина. Топката е подходяща за игра върху естествена и изкуствена трева. Доб..
14,99 лв.
Топка американски футбол Junior
Топка за американски футбол с дължина 22.5см. Топката разполага с грапава повърхност, която дава възможност за по-лесно хващане. Материал: PU (полиуре..
16,90 лв.
Топка за плажен футбол Maxima
Футболна топка за плаж. Шита на ръка, с изключително мека повърхност, подходяща за тревни и пясъчни терени. Издръжлива на ултравиолетово лъчение. Разм..
17,29 лв.
Топка за футбол на плажа Maxima
Tопка за плажен футбол. Ръчно шита, с изключително мека повърхност, подходяща за тревни и пясъчни терени. Издръжлива на ултравиолетово лъчение. Размер..
17,29 лв.
Топка за футбол Maxima мат
Футболната топка е направена от качествен материал- термопластичен полиуретан, шита на машина. Топката е подходяща за игра върху естествена и изкустве..
17,99 лв.
Футболна топка SPARTAN Corner
Футболна топка шита от 32 части Тегло 400 грама - Материал: изкуствена кожа - размер 5   ..
18,99 лв.
Футболна топка Spokey Dribbeln №5
Футболна топка - SPOKEY Dribbeln №5 Идеалната топка за игра с приятели или за тренировката ви. Идеална е за всякакъв вид мтеорологично условие. Направ..
19,99 лв.
Топка за футбол Maxima TPU soft
Топката е изработена от качествен материал термопластичен полиуретан /TPU soft/, шита на машина. Топката е подходяща за игра върху естествена и изкуст..
21,99 лв.
Футболна топка Maxima
Топката за футбол е направена от два слоя полиуретан мат, шита е на машина. Топката е подходяща за игра върху изкуствена и естествена трева, силно уст..
24,99 лв.
Показани са от 1 до 28 от 67 (3 страници)

Футболни топки – няма човек, които да не е ритал това невероятно човешко изобретение. Футболът е най-великата игра, която вълнува целия съвременен свят. Има няколко вида и размери футболни топки, а именно от 1-ви до 5-ти размер. Първите са подходящи за деца, като за световен стандарт е избран размер 5.  Обиколката е приблизително 69 сантиметра със средна тежест около 430 грама. При нас ще намерите световно признатите марки. Футболни топки за всеки интерес и джоб, изработени от стандартни и нови, специални материали с цел повече контрол над пóлета и точни пасове.  Това съчетание на качество и цена предоставя не само дълготрайност на използване на топката, но и удоволствие от играта. Разгледайте и другите предлагани в нашия сайт спортни стоки .

2006-2017 Всички права запазени.