Купуване на изплащане

В „Спортен склад БГ“ освен в нашите магазини и офиси, може да кандидатствате и онлайн за кредитиране на Вашата покупка и да закупите желаните продукти от нашия сайт на изплащане по удобна за Вас схема.

След като изберете продукт, който искате да купите на изплащане имате два варианта:

1. Всичко е като стандартна покупка - добавяте желаните за покупка продукти в кошницата. В кошницата натискате бутон "Плащане". После маркирате и попълванате исканото, както е при стандартна поръчка, като накрая при методи на плащане избирате КУПИ НА КРЕДИТ. Там попълвате желаната от Вас вноска и погасителен план.

2.  Отивате при описанието на продукта и натискате "КУПИ НА КРЕДИТ". Ще се отвори калкулатор на ТБЙ Банк , където може да си направите справка за различните месечни вноски за съответния период и да изберете подходяща за Вас. След което натискате бутона "КУПИ НА КРЕДИТ". С натискането му добавяте автоматично желания продукт в кошницата и извършвате останалите стъпки , които са в кошницата. Като накрая при методи на плащане избирате "КУПИ НА КРЕДИТ" , съгласявате се да Ви бъдат обработени данните  и избирате желания от вас погасителен план.

Извършва се кредитиране на стойност над 100лв.

В случай на одобрението Ви от страна на ТБЙ, ние Ви изпращаме 2 броя договори по куриер, декларации и фактури, които лично трябва да подпишете и да удостоверите самоличността си с лична карта. Към договора , който връщате обратно към нас трябва да добавите копие на лична карта и да напишете "Вярно с оригинала" и да се подпишете. След като получим подписания договор поръчката Ви се счита за приета при нас и веднага започва да тече срока за изпълнението и доставката.

Съгласие за обработка на данни

Ако имате затруднения при попълването на искането за кредит не се притеснявайте да се свържете с нас.