Вашата количка за пазаруване е празна!
CLA (свързана линолова киселина) представлява мастна киселина, естествено срещаща се в говеждото месо и млечните продукти.
Характеристики:
CLA (свързана линолова киселина) представлява мастна киселина, естествено срещаща се в говеждото месо и млечните продукти. Поради промени в селскостопанските производствени практики, днес храната съдържа по-малки количества CLA, допринасяйки за намалената наличност в съвременния режим на хранене. Множество клинични изследвания демонстрират ролята на CLA в поддържането на здравословно тегло, посредством своето благоприятно влияние върху състоянието на тялото. Тези проучвания показват, че допълнителното снабдяване CLA подпомага изгарянето на мазнини, докато в същото време стимулира производството на чиста тъкан без вредни странични ефекти. Нещо повече, първоначалната промяна в телесното състояние се запазва във времето, демонстрирайки продължителните положителни ефекти от продукта. Начин на употреба: Под формата на хранителна добавка, приемайте 3 желирани капсули 1-2 пъти на ден, препоръчително 1 час преди хранене.
Хиалуронова киселин NOW е хранителна добавка, която осигурява подкрепа за ставните структури. ..
72.00лв
Астаксантинът е каротеноид, принадлежащ към по-големия клас фитопигменти, известни като терпен..
55.00лв