Проверка на пратката и безопасно пазаруване

 

ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА

Предлагаме възможност за проверка на пратка преди заплащането й на доставящия куриер. Тази услуга трябва да се заяви предварително при направа на поръчката.
Даваме Ви право да проверите дали получавате точно това, което сте поръчали, за да се избегне получаването на объркана пратка.
В рамките на услугата влиза и проверка целостта на пратката, т.е. имате възможност да разгледате продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди. Ако забележите, че продуктът не е в изрядно състояние, може да откажете поръчката. В случай че изборът на плащане е чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера), не се налага да заплатите съответната сумата. Ако сте платили директно онлайн с карта, ще Ви върнем парите със сторниране на сумата по Вашето плащане след като пратката бъде върната към нас и проверена.
Не е възможно, обаче да се тества продуктът, т.к куриерите разполагат с ограничено време. Но ние обезпечаваме техническата изправност на стоките с гаранцията , която предоставяме.

 

БЕЗОПАСНО ПАЗАРУВАНЕ

1. БЕЗОПАСНА ВРЪЗКА 
SportenSklad.BG има SSL сертификат и https връзка, които осигуряват най-високата степен на сигурно пазаруване . Secure Sockets Layer или SSL е специален интернет протокол, който създава кодиран канал за комуникация между уеб сървъра и браузъра. Той предпазва преноса на данни в Интернет от недоброжелателна намеса.

2. БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ
Не ви задължаваме да се регистрирате, за да извършите покупка, защото уважаваме свободата ви и искаме онлайн пазаруването ви да е приятно и бързо. Регистрация правите само по ваше желание. 

3. ЗАПЛАЩАТЕ СТОКАТА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО Й
Имате възможност да заплатите стоката след получаването й чрез наложен платеж.

4. ПРАВО НА ПРЕГЛЕД
Пегледайте пратката преди да платите. 

4. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
Всеки клиент на онлайн магазина ни има право да върне закупен от нас продукт. 

5. ПРИЗНАТА И НАДЕЖДНА ФИРМА
Ние сме доказала се фирма на пазара с повече от 12 годишна история и над 50 000 продадени продукта в тази сфера.

6. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ
Строго спазване на взички изисквания в закона за защита на личните данни.

7. БЕЗОПАСНА ПОКУПКА С КАРТА
Покупката Ви е гарантирана.

8. ГАРАНЦИЯ
Всички наши стоки са с гаранция.