Проверка на пратката

Предлагаме възможност за проверка на пратка преди заплащането й на доставящия куриер. Тази услуга трябва да се заяви предварително при направа на поръчката.
Даваме Ви право да проверите дали получавате точно това, което сте поръчали, за да се избегне получаването на объркана пратка.
В рамките на услугата влиза и проверка целостта на пратката, т.е. имате възможност да разгледате продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди. Ако забележите, че продуктът не е в изрядно състояние, може да откажете поръчката. В случай че изборът на плащане е чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера), не се налага да заплатите съответната сумата. Ако сте платили директно онлайн с карта, ще Ви върнем парите със сторниране на сумата по Вашето плащане след като пратката бъде върната към нас и проверена.
Не е възможно, обаче да се провери техническото състояние на продукта, да се тества дали се включва и как работи, след което да откажете поръчката. Ако има нередности от този тип, може да се възползвате от гаранцията.