Телешки протеин SCITEC 100% Hydrolyzed Isolate Peptides


Опции

  • 5800 лв.Разфасовки: 0.900 кг и 1.800 кг. 100% Hydrolyzed Beef Izolate Peptides от SCITEC е висококачествен телешки протеин на прах, подходящ за спортисти и актинви хора, които искат да повишат теленсото тегло, за да изградят чиста мускулна маса.

Предимства и свойства:

  • Бързоусвоим телешки протеин;
  • Богат аминокиселинен профил;
  • Добавен креатин за повече енергия;
  • Чудесен вкус;
  • Не съдържа захар.  

Тази протеинова формула на SCITEC съдържа телешки протеин изолат от чисто телешко месо. Благодарение на ензимното хидролизиране, този продукт се усвоява незабавно от организма. Белтъчините във формулата на 100% Hydrolyzed Beef Izolate Peptides има високи хранителни стойности и предлага на мускулите всички нужни аминокиселини, включително девет незаменими. Аминокиселините са структурните елементи на протеините в мускулната тъкан. Те са основата на растежа и възстановяването на мускулите след тренировка.  

Телешкият протеин изолат е страхотна алтернатива на останалите протеинови източници – мляко, яйца и соя, и е много подходящ за хора с лактозна непоносимост или свръхчувствителност към другите видове. 100% Hydrolyzed Beef Izolate Peptides съдържа над 390% повече протеин в сравнение с пържола, БЕЗ да съдържа нейните мазнини. Този протеин на прах създава оптимални условия за бърз и стабилен мускулен растеж и съдейства за подобряване на спортните постижения.   Формулата е с добавен креатин, една от най-харесваните спортни добавки, увеличаваща енергията, сила и издръжливост на мускулите.  

Начин на употреба: Смесете 1 доза (30 г) с 250 мл вода и приемайте след физическо натоварване.   Напишете мнение
Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

 

 

Етикети: Телешки протеин SCITEC 100% Hydrolyzed Isolate Peptides, sa1 1283

Подобни продукти
Купи 0879 202 244