Суроватъчен протеин OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard


Опции

  • 5300 лв.Разфасовки: 0.454 кг, 0.908 кг, 2.272 кг или 4.545 кг. OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standart си е заслужила мястото на една от най-продаваните фитнес добавки в света.

Предимства на 100% Whey Gold Standart:

  • Стимулира мускулния растеж;
  • Подпомага възстановяването; 
  • Чудесен вкус;
  • Най-продаваната добавка в сферата на спорта; 
  • 24 г белтъчини на доза от 32 г продукт;
  • Само 4 г въглехидрати на порция.


100% Whey Gold Standart от OPTIMUM NUTRITION е продукт за тези, които се искат да качат чисти мускули! Формулата не съдържа никакви скрити съставки – само суроватъчен протеин изолат - 90% чист протеин, малко количество мазнини, лактоза и холестерол. Optimum Nutrition е марка, която става известна с налагане на стандарт за качество при протеиновите добавки – златен стандарт.

100% Whey Gold Standart от OPTIMUM NUTRITION предлага невероятно разнообразие от вкусове. Пудрата се смесва с лекота както с вода, така и с мляко или сок. Друга добра новина е, че в продукта се съдържа минимално количество лактоза, което е чудесно за хората с непоносимост към нея.

Защо са ми нужни протеинови добавки?

Влизането във форма и изграждането на мускули е задача, която се изпълнява с времето и усилията в залата, а също така и с тези в кухнята. Балансирането на спорт и правилно хранене е пътят към достигането на фитнес целите Ви. С OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standart резултатите започват да се забелязват само след няколко седмици! Суроватъчният протеин не е прищявка, тя е необходимост!

Кога се приема суроватъчен протеин?

100% Whey Златен Стандарт
 от OPTIMUM NUTRITION се абсорбира много бързо от тялото, заради уникалните HYDROWHEY пептиди. Препоръчително е да пиете суроватъчен протеин в рамките на 30 минути след тренировка, за да осигуритена мускулите си хранителните вещества, от които имат нужда. Така се постига бързо възстановяване и качествен стимул за мускулен растеж.

Колко често се приема протеиновият шейк?

Прием до 3 пъти дневно се счита за оптимален - веднъж сутрин непосредствено след събуждане; веднага след тренировка за покачване на тегло; около два часа преди лягане – за качествено регенериране на мускулите през нощта.

Начин на приемане: 1 доза (32 г) се добавя към вода, мляко или сок. Приема се сутрин след събуждане; за качване на мускули – непосредствено след тренировка; против катаболни процеси и за подобряване на възстановяването – около 2 часа преди лягане.
 

Забележки:
Да не се превишава препоръчителната доза за ден!
Да не се използва като заместител на пълноценното хранене!
Да се съхранява при температура под 25°C, на хладно и сухо място, което не е изложено на пряка слънчева светлина.

 Напишете мнение
Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

 

 

Етикети: Суроватъчен протеин OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard, sa1 1411

Подобни продукти
Купи 0879 202 244