Суроватъчен протеин DYMATIZE ISO 100

  • Производители Dymatize
  • Модел: sa1 1102

Опции

  • 8700 лв.Разфасовки: 0.908 кг или 2.200 кг. DYMATIZE ISO 100 съдържа 100% суроватъчен протеин. Специалната му формула ще впечатли дори и сериозните атлети, опитали не една или две протеинови добавки.

Предимства: 

  • Стимулира растежа на мускулна маса;
  • Намалява процента мазнини в тялото;
  • Пълноценен заместител на белтъчно хранене; 
  • 0% въглехидрати;
  • Без лактоза и мазнини.

За разлика от масовите продукти на пазара, твърдящи, че използват чист протеин, във формулата на DYMATIZE ISO 100 се съдържат изцяло 100% чисти белтъчини. Опитайте веднъж и ще усетите разликата! Постигането на това съвършенство се дължи на най-малко 5 стъпки на качествен контрол – той е 100% хидролизиран, готов за непосредствена употреба. ISO-100 е единственият протеин на пазара, който е пречистен от лактоза и мазнини, като са оставени само най-лесните за храносмилане, усвояване и естествени източници на протеин.

Наясно сме, че оптималната употреба на протеини е важна за подпомагане на възстановителните процеси при мускулите и поддържане на положителен азотен баланс, което е от решаващо значение при усилени тренировъчни сесии. Вероятно е да няма протеин с по-високо качество от ISO-100, така че бъдете уверени, че мускулите ви получават най-доброто подхранване.

Цифрите говорят: една порция съдържа невероятните 24 грама протеин и 0 г въглехидрати и 0 г мазнини! Разгледайте от още по-близо. Ще видите, че получавате всичко това само с една порция от 28 г, което прави ISO-100 86% протеин на тегло.

Иновативната обработка на Dymatize - чист суроватъчен протеин, Ви предоставя възможност за истинско “незабавно разтваряне”. Доста е впечатляващо как пудрата се разтваря мигновено. Също така, поради своята изключителна чистота и липса на лактоза, DYMATIZE ISO 100 е най-лесноусвояващият се протеин на пазара към момента. DYMATIZE ISO 100 е идеален за нисковъглехидратни диети.

Препоръчителен дневен прием:  Смесете една лъжица с 350 мл вода, сок или мляко. Разбъркайте за около 15 секунди, докато се разтвори напълно. Приемайте 2-3 дози дневно. Напишете мнение
Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

 

 

Етикети: Суроватъчен протеин DYMATIZE ISO 100, sa1 1102

Подобни продукти
Купи 0879 202 244