СПОРТНИ СТОКИ

Ако обичате спорта и търсите спортни стоки, то вие сте на правилното място. Трябва да сте наясно, че никога не е късно да закупите спортни стоки и да започнете да спортувате за удоволствие. Всички ние трябва да спортуваме и да водим активен начин на живот, за това ако вие сте от тези хора, в нашия сайт може да намерите голямо разнообразие за всеки вид спорт. Тук ще намерите богат избор от спортни стоки като ролери, батути, велосипеди, скейтове, шейни, тротинетни, палатки, фитнес уреди, спортни екипи, сноубордове, спортни обувки, спортни дрехи и много други. Може да закупите различни стоки за много спортове като: волейбол, баскетбол, тенис на корт, тенис на маса, моторни спортове, ски, сноуборд и още много. Ние се стремим да дадем ниски достъпни цени, качество и бързи доставки. Това са два от най-определящите фактори за закупуването на дадена стока. Когато имате въпроси или нещо не ви е ясно, винаги може да се свържете с нас за повече информация.

Подкатегории
Покажи
Ред
Двустранно електронно табло за смени  INOUT-8 Favero
Обадете се за цена! • Футболно табло за извършване на смени. Подходящо за визуализиране на номера на играча, който напуска терена и на футболи..
0,00 лв.
Електронно табло FS-130N Favero
Обадете се за цена! Мултифункционално електронно табло за: волейбол, футбол,  баскетбол, хандбал, ватерполо и други спортове • Игрово врем..
0,00 лв.
Електронно табло FS-24s-H20 Favero
Обадете се за цена! Електронно табло FS-24s-H20 за отброяване на 24 до отбелязване на резултат. LED светлини с изключително дълъг живот, звуков сигна..
0,00 лв.
Електронно табло Full Arm 07 Favero
Обадете се за цена! • Мултифункционално табло за фехтовка с брояч, хронометър, червена и жълта светлина и др. • Табло за 3 оръжия, одобрен..
0,00 лв.
Електронно табло KIT24-30s Favero
Обадете се за цена! Допълнително табло за Електронно табло с конзола KIT24s ( Код Art. 270) Размерите са  29,2 x 30,4 x 4,4см. ЗАБЕ..
0,00 лв.
Електронно табло PLAY20 Favero
Обадете се за цена! • 20см. високи светодиодни символи ( цифри ), • 50м.видимост  • Резултат в два цвята (червен и зелен) &..
0,00 лв.
Електронно табло за билярд PLAY14 Favero
Обадете се за цена! Специални проучвания доведоха до създаването на това табло,което е  полезно устройство за игри от типа на билярда (карамбол,..
0,00 лв.
Електронно табло за билярд и тенис маса  Favero
Обадете се за цена! Надеждно електронно табло за резултати в: билярд, тенис на маса, снукър, карамбол, моникс и др. Атрактивен дизайн вписва се &nbs..
0,00 лв.
Електронно табло за билярд с дистанционно Favero
Обадете се за цена! Специални проучвания доведоха до създаването на това табло,което е  полезно устройство за игри от типа на билярда (карамбол,..
0,00 лв.
Електронно табло за волейбол и футбол PLAY 30V Favero
Обадете се за цена! Електронното табло е за волейбол, футбол на малки врати, тенис на маса и други. • арт. 345 PLAY30-V само с конзола • а..
0,00 лв.
Електронно табло за различни спортове  PLAY40 Favero
Обадете се за цена! Резултатът е  От 0 до 199 от двете страни. Височината на цифрите 30см., видими от над 90м. Сет/Бонус/Фаул има една цифра ..
0,00 лв.
Електронно табло за смени INOUT-4 Favero
Обадете се за цена! Футболно табло за извършване на смени. Подходящо за визуализиране на номера на играча, който напуска терена и на футболиста който..
0,00 лв.
Електронно табло за смени и допълнително време Favero
Обадете се за цена! Таблото визуализира само един номер; Номерата на влизащия и излизащия играч могат да се показват едно след друго, като предвар..
0,00 лв.
Електронно табло за тенис PS-T Favero
Обадете се за цена! • Височината на цифрите е 9см, което предоставя много добра видимост до 30м • Гейм / Тай-брек резултати - две цифри на ..
0,00 лв.
Електронно табло за футбол  Favero
Обадете се за цена! Игралното време [00:00 - 99:59] е  с височина на цифрите – 45 см. Резултатът - [0-99]е с  височина на цифрите &nd..
0,00 лв.
Електронно табло с дистанционно  PLAY20-C2 Favero
Обадете се за цена! Резултатът е от 0 до 199 от всяка страна Сет/Бонус е от 0 до 3 от всяка страна Притежание на топка / Приоритет / Ред От ляво ..
0,00 лв.
Електронно табло с конзола  Favero
Обадете се за цена! Електронното табло с конзола  е система, проектирана да визуализира отброяването до 24 секунди и time-out. Системата позволя..
0,00 лв.
Електронно табло с конзола PLAY 20-C Favero
Обадете се за цена! Резултат  от 0 до 199 от всяка страна Сет/Бонус от 0 до 3 от всяка страна Притежание на топка / Приоритет / Ред &nb..
0,00 лв.
Електронно табло с конзола и дисплей PLAY 20-C3 Favero
  Обадете се за цена! Има резултат  от 0 до 199 от всяка страна Сет/Бонусот 0 до 3 от всяка страна Притежание на топка / Приоритет / Р..
0,00 лв.
Конзола за управление 230A Favero
Обадете се за цена! Конзолата има голям графичен дисплей и може да се използва за контрол на всички електронни табла от серията FS; за да се избегн..
0,00 лв.
Транспортен куфар за табло за смени  Favero
Обадете се за цена! Куфар, който защитава таблата за смяна на играчи по време на съхръхранение и транспорт Има меки подложки от вътрешна стран..
0,00 лв.
100бр. зар 12 милиметров бял.
Размер: 12х12х12мм. Материал: пластмаса. Тегло: 4гр. за един брой. ..
0,06 лв.
Зар - 8 милиметров.
Размер: 8х8х8см. Материал: пластмаса. Тегло: 1гр. ..
0,15 лв.
Диск за тренировки CF090.1 Инспортлайн
марка: Инспортлайн
Тренировъчен диск тип "чиния" се използва при футболна тренировка и при много други спортове за очертаване на терена или с друга цел. Идеале..
1,30 лв.
Чинийка за трениране Спартан
марка: Спартан
Дискът се ползва за обозначение на тренировъчните участъци при футбола или във волейбола за очертаване на игрището. Изработката е от PVC. Осно..
1,30 лв.
Комплект перца за бадминтон MASTER
Бадминтон перца. Материал: пластмасов корпус, PU глава. Комплекта се състои от 5 перца. Общо тегло: 0,1 кг...
2,59 лв.
Конус 24см.
марка: ...
Височина 24см. Може да се използва като маркер при тренировки за различни спортове и игри. Цветове оранжев, червен, зелен, жълт, син. ..
2,99 лв.
Перца за бадминтон SPARTAN Neon
В комплекта се съдържат 4 броя перца...
2,99 лв.
Показани са от 1 до 28 от 554 (20 страници)
2006-2016 Всички права запазени.