Спортни екипи

Избери подкатегория
Покажи
Ред
Цифри за спортни екипи - 8, 15 и 25см
Цифри за спортни екипи - 8, 15 и 25см
Цифри за спортни екипи: футболни, баскетболни, волейболни и други. Височината им е 8, 15 и 25см. Щампите са за термотрансфер с преса или домашна ютия ..
0,90 лв.
Потник за тренировки Maxima
Потник за тренировки Maxima
Потник за тренировки от мрежест материал коитое идеален за маркировка на играчи в различни отбори при игра или тренировка. Перфектен за маркирането..
5,59 лв.
Футболни калци Maxima  40-45
Футболни калци Maxima  40-45
Номер: 40-45.Калци за футбол. Цветове: различни цветове. Идеални за трениране или официални срещи. Омекотени и тънки. Материалът е: 50% памук, 50% пол..
5,79 лв.
Футболни калци Givova C001
Футболни калци GIVOVA C001 70% - Полиестер; 15% - Памук; 15% - Еластан Размери: L, M ..
6,99 лв.
Калци за футбол
Размер: 38-43. Калци за футбол. Интерактивен модерен дизайн. Цветовете са различни. Идеални за тренировка или  мачове. Омекотени и тънки. Материали: 1..
7,99 лв.
Кори за футбол Maxima
Футболни кори с протектори за глезени. Пазят подбедрицата. Идеални за тренировките или официалните ви срещи. Дължината на кората без протектора з..
13,49 лв.
Екип баскетболен комплект 7бр
Екип баскетболен комплект 7бр
Баскетболен екип синьо бяло, с номера на гърба от 4 до 10. Центата е за комплект от 7 екипа. Предлагаме поставяне на ваши емблема, лого, надпидпис сре..
13,99 лв.
Баскетболни ръкавици
Баскетболни ръкавици
Изработени от изключително мека естествена кожа със закопчаване тип велкро. Предназначени за начинаещи баскетболисти за привикване към работа само с в..
15,99 лв.
Детски екип за футбол, волейбол и хандбал фланелка с шорти- тъмно синьо и бяло
Детски екип за футбол, волейбол и хандбал фланелка с шорти- тъмно синьо и бяло
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал фланелка с шорти тъмно синьо и бяло. Подходящ за тренировки и официални мачове. Екип без номер. Различни разм..
16,30 лв.
Детски екип за футбол, волейбол и хандбал - жълто и черно
Детски екип за футбол, волейбол и хандбал - жълто и черно
 Детски екип в жълто. Перфектен за тренировките или официалните мачове на малчуганите. Екипите са без номер. Различни размери. Омекотенаа и здрава мат..
16,50 лв.
Баскетболен екип-Синьо и бяло
Баскетболен екип-Синьо и бяло
Подходящ за тренировки и официални мачове. Екип без номер. Предоставяме възможност за поставяне на номера по желание на клиента. Лек и удобен, изработ..
17,99 лв.
Баскетболен екип-Червено и бяло
Баскетболен екип-Червено и бяло
Баскетболен екип-Червено и бяло ..
17,99 лв.
Детски eкип за футбол, волейбол и хандбал, фланелка с шорти - червен с черно
Екип за футбол/ волейбол/ хандбал ,детски фланелка с шорти - червен с черно. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава ..
17,99 лв.
Детски екип Барса за футбол, волейбол, хандбал
Екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - син с червено. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава материя...
17,99 лв.
Детски екип за футбол, волейбол и хандбал - жълт с черно
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - жълт с черно. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава ма..
17,99 лв.
Детски екип за футбол, волейбол и хандбал - неоновозелен с черно
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - неоновозелен с черно. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и з..
17,99 лв.
Детски екип за футбол, волейбол и хандбал - червен с бяло
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - червен с бяло. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава м..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - жълт със зелено
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - жълт със зелено. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - неоновозелен със синьо
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - неоновозелен със синьо. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - светло и тъмно синьо
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - светло и тъмно синьо. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и з..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - син с бяло
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - син с бяло. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава мате..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - син с неоновозелено
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - син с неоновозелено. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и зд..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - син с черно
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - син с черно. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава мат..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - червен с жълто
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - червен с жълто. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава ..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал- детски
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - зелен с бяло. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава ма..
17,99 лв.
Екип за футбол/ волейбол/ хандбал, детски - бял със синьо
Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава материя. Материал: бързосъхнещ полиестер (Quick dry технология, осигуряваща б..
17,99 лв.
Детски еки за футбол, волейбол и хандбал - неоново зелен
Детски еки за футбол, волейбол и хандбал - неоново зелен
Екип за футбол, волейбол и хандбал в електриково зелен. Материал 100% жарсе. Подходящ е както за тренировки, така и за официални мачове. Мека и здрава..
18,20 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал - жълто с черно
Екип за футбол, волейбол и хандбал - жълто с черно
Екип за футбол, волейбол и хандбал в жълто и черно. Материал 100% жарсе. Подходящ е както за тренировки, така и за официални мачове. Мека и здрава мат..
18,20 лв.
Показани са от 1 до 28 от 142 (6 страници)

Спортни екипи са задължителни аксесоар за всяка колективна, отборна, индивидуална игра или спорт. Спортуващите се чувстват много по-добре когато са облечени в любимия спортен екип. Посредством удобен спортен екип освен физически възможности това дава и допълнителна мотивация на трениращия. В Спортен склад БГ ще намерите на подходящи цени различни спортни екипи за игра на футбол, спортни екипи за волейбол, баскетболни и лекоатлетични екипи за всеки тип спортни състезания. Ние ви предлагаме колекция спортни екипи от доказани марки, както за деца и подрастващи така и за възрастни спортисти или любители.  Подбрано разнообразие от дамски спортни екипи и мъжки летни или зимни варианти за всички видове спортни игри и фитнес упражнения. Разгледайте и другите предлагани в нашия сайт спортни стоки .

2006-2017 Всички права запазени.