Лампи за солариумИЗТЕГЛИ ЦЕНОВА ЛИСТА

При нас ще откриете голямо разнообразие от лампи за солариум от най-добрите производители в света ISOLDE, SYLVANIA,COSMEDICO, CLEO. Всички соларни лампи са с гарантиран произход и качество. В разнообразния ни каталог може да изберете необходимата ви лампа за солариум, съобразно вашия солариум и предпочитания. Към всички лампи предлагаме и сертификати, които ще ви позволят да работите безпроблемно на територията на страната.
Лампи за солариум на топ цени от Спортен Склад БГ са подходящи за поправка на изгорели такива. Идеални за ремонт на рециклирани, хоризонтални или вертикални солариуми. Лампи за солариуми от ISOLDE, CLEO, Coslmedico и много други лидери в бранша ще намерите в нашия асортимент соларни лампи. Всяка от тях върви със сертификат, а ако изпитвате колебания при избора на подходящия модел, винаги може да се консултирате с нас.
Солариумите са много разпространени в козметичните салони, а също така има и специализирани студиа, занимаващи се само с това – предлагане на идеалните условия за придобиване на перфектен тен. Много хора посещават солариуми с идеята да се подготвят за предстоящата ваканция. Едва ли има нещо по-дразнещо от това да изгорите още първия ден, а след това да се криете под чадъра и да изпитвате дискомфорт. Умереното и правилно ползване на солариум е отлично решение на този проблем. 
Друга причина за посещение на солариум може да бъде подготовката за важно събитие – сватба, абитуриентски бал и т.н., защото тенът придава една загадъчност и може да прикрие някои кожни недостатъци. 
И най-вече – любовта към красивия загар!
Ако сте собственик на професионален солариум, без значение дали вертикален, хоризонтален или употребяван, при нас ще намерите всичко нужно за неговото поддържане – сервиз, лампи за солариуми, козметика за солариум, почистващи препарати за дезинфекция и всичко останало.
На SportenSklad.BG ще намерите всичко нужно за оборудването на вашето соларно студио – професионални солариуми, рециклирани солариуми, козметика, предпазни очила и т.н.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Няма добавени продукти в тази категория.