Баскетболни топки

Покажи
Ред
Баскетболна топка 5 Maxima , 530гр
Гумена баскетболна топка №5. Теглото й е 530г. Подходяща е за всякакви повърхности (зала и асфалт). Подходяща е и за деца. Размер: №5. Ма..
10,99 лв.
Баскетболна топка 6 Maxima
Гумена баскетболна топка №6. Подходяща завсякакви повърхности (зала и асфалт). Теглото и размера на топката я правят подходяща и за деца. Размер..
11,49 лв.
Баскетболна топка Maxima  N 7
Bаскетболна топка подходяща за игра на всякакви повърхности (зала и асфалт). Добър захват осигурен от грапавата повърхност. Теглото на топката я прави..
11,99 лв.
Баскетболна топка Maxima
Баскетболна топка от гума. Тегло 620 г. За всякакви повърхности (зала и асфалт). Теглото на топката я прави подходяща и за деца. Отличен з..
13,99 лв.
Баскетболна топка SPARTAN Florida 5
Баскетболна топка SPARTAN Florida No 5 Класическа баскетболна топка, стандартно тегло и размери Характеристики:   Голяма издръжливост   ..
14,99 лв.
Баскетболна топка Spartan Florida 7
Баскетболна топка SPARTAN Florida No 7 Класическа баскетболна топка със стандартно тегло и размери. Характеристики:   Голяма издръжливост ..
14,99 лв.
Баскетболна топка Maxima с дълбоки релефи 7
Подходяща за игра на асфалт в училищни дворове и други площадки, както и за игра в зала. Топка №7 гумена с дълбок релеф. Тегло: 600г. Размер..
15,69 лв.
Баскетболна топка Spokey Active 5
Топката е изработена от гумен материал който е лек и безвреден за най-малките ни съкровища. Голяма издръжливост на материята, дори при ползване ..
16,99 лв.
Баскетболна топка Meteor Layup 5
Топката е изработена от здрав гумен материал, подходяща е за игра в училища или тренировки. Притежава добро сцепление и издържливост.  Описание: ..
18,99 лв.
Баскетболна топка Meteor Layup 6
Конструкцията се състои от 8бр. панели. Предназначена за игра на вън, но може да се ползва и в зала. Заздравен плондер. Силни гумирани матер..
19,99 лв.
Баскетболна топка Meteor Layup 7
Баскетболна топка Meteor Layup 7
Топтаката е изработена от здрав гумен материал и е подходяща за тренировки и игра в училища. Притежава добро сцепление и издържливост.  Описание: ..
19,99 лв.
Баскетболна топка №7 MAXIMA ламинат винил
Топката е изработена с 4 слоя. Материал: ламинат, винил. Подходяща за игра в зала. Подходяща за училища и клубове. Тегло: 600г. Размер: №7 ..
21,99 лв.
Баскетболна топка Molten EBB-6
Топката е е изработена от здрава гума има 8 панелна конструкция и подсилен бутилов плондер. Размер - 6 Предлага се в оранжев цвят Тегло - 51..
23,99 лв.
Баскетболна топка Molten EBB-7
Топката е изработена от здрава гума, с подсилен бутилов плондер и 8 панелна конструкция. Размер - 7 Тегло - 567-650гр.  При нас освен Баскетб..
23,99 лв.
Баскетболна топка Molten EBB 5
 Топката е изработена от здрава гума, подсилена е с бутилов плондер. 8 панелна конструкция Предлага се в оранжев цвят Размер - 5 Тегло - 4..
24,89 лв.
Баскетболна топка Molten EBB-5
Баскетболна топка Molten EBB 5 е изработена от гума с висока издръжливост и подсилен бутилов плондер. Релефна зърнеста повърхност за по-добър захват и..
24,90 лв.
Баскетболна топка Molten EBB-7
Баскетболна топка Molten EBB 7 е изработена от гума с висока издръжливост.Подсилен бутилов плондер. Релефна зърнеста повърхност за по-добър захват и к..
24,90 лв.
Баскетболна топка Molten B5R
Баскетболна топка MOLTEN B6R е с 8 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща е за игра в училища,  за тренировка ..
24,99 лв.
Баскетболна топка Molten B6R
Баскетболна топка MOLTEN B6R е с 8 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща е за игра в училища,  за тренировка ..
24,99 лв.
Баскетболна топка Spokey Tripple
Баскетболна топка Spokey Tripple
Топката е изработена от каучук, предлага се в три цвята. Подходяща е за вътрешна и външна игра. Добро сцепление, използването на каучук осигурява в..
24,99 лв.
Баскетболна топка Моltеn B7R №7 гумена
Баскетболна топка Моltеn B7R с 8 панелна иновативна конструкция. Материал: Гума с допълнителен слой за по-добро хващане и отскокливост. Подсил..
26,99 лв.
Баскетболна топка Molten BGR5-OI
Топката е изработена от гума с допълнителен слой за по-добра чувствителност и отскокливост 12 панелна иновативна конструкция, подсилен плондер ..
28,99 лв.
Баскетболна топка Molten BGR5-OI
Баскетболна топка Molten BGR5-OI е изработена от качествена гума с висока издръжливост и подсилен бутилов плондер. Релефна зърнеста повърхност за по-д..
28,99 лв.
Баскетболна топка Molten BGR6-OI
Топката е с 12 панелен дизайн, изработена от издръжлива гума. Топката остава за дълго време надута благодарение на бутиловив плондер, има високо ниво ..
28,99 лв.
Баскетболна топка Molten BGR6-OI
Баскетболна топка Molten BGR6-OI е изработена от качествена гума с висока издръжливост. Подсилен бутилов плондер.. Релефна зърнеста повърхност за по-д..
28,99 лв.
Баскетболна топка Molten BGR7-OI
Баскетболна топка Molten BGR7-OI е нов модел на популярната топка. Изработена от качествена гума с висока издръжливост. Подсилен бутилов плондер. . Ре..
28,99 лв.
Баскетболна топка Spalding NBA Rebound №5
Баскетболна топка Spalding NBA Rebound №5 с 8 панелна иновативна конструкция. Материал: Гума с допълнителен слой за по-добро хващане и отскокливост. П..
28,99 лв.
Баскетболна топка от ламинат Maxima  PU 7
Топка баскетбол №7 от ламинат PU.  Топката е изработена с 4 слоя материал: ламинат, PU. Подходяща за игра в зала. Подходяща за училища и клу..
28,99 лв.
Показани са от 1 до 28 от 49 (2 страници)

Баскетболни топки се срещат в различни размери от малки сувенирни за деца, до големи тренировъчни топки за подобряване на уменията на баскетболистите в професионалната игра. Стандартният размер на баскетболната топка  приет от NBA е с обиколка от около 75 сантиметра.  Тя представлява надуваем балон, опакован с каучук или синтетични материали. Материалът в повечето случай се избира според това дали ще играете баскетбол на вън или в зала. Най-често те са оранжеви на цвят с черни вдлъбнати черти на различни шарки.  От тяхната употреба се определя и издръжливостта на материала на баскетболната топка.

2006-2017 Всички права запазени.