Лостове за набиране, лостове за трицепс

Покажи
Ред
Лост за огъване с пружина-40кг
Пружинен лост за огъване с ръкохватки. Натоварване: 40кг. Размери: 61 х 3 х 3см. Тегло: 1390г. Материал: ПВЦ,Метал. ..
15,99 лв.
Фитнес уред MASTER Flex Bar
Фитнес уред MASTER Flex Bar
Фитнес инструмент за различни дейности, особено за упражнения за аеробика.Стимулират се и други мускули чрез вибрации. - Обща дължина: 161 см&nbs..
20,49 лв.
Фитнес уред Insportline Flex Bar
Фитнес уред Insportline Flex Bar
Използва се за подобряване на координацията и рефлексите.   - За силови и упражнения за издръжливостта.   - За болки в гърба.  ..
24,99 лв.
Лост за врата MASTER, хром
Материал: Хром регулируем лост Ширина: 62 - 90 см. Високо-качествено хромирано покритие. Максимално тегло на трениращия: 100кг. ..
25,39 лв.
Лост за огъване SPARTAN
Гъвкав лост, покрит с мека пластмаса, която осигурява устойчивост по време на тренировка, снабден с меки дръжки в края и средата. - Тренират се муску..
25,99 лв.
Лост за набиране за врата многофункционален
Лост за набиране за врата многофункционален
Лостът е с много функции. Може да се използва за набиране, коремни преси, лицеви опори и за трениране на трицепси. С лостът се натоварват следните ..
27,90 лв.
Ръкохватка Insportline A450
Единичната ръкохватка  А450 е допълнителен аксесоар за силови пирамиди и фитнес гладиатори със скрипци. ръкохватката е направена от издръжлива стомана..
29,99 лв.
Ръкохватка Insportline, A451
Класическа единична ръкохватка inSPORTline A451    Опция която позволява използването и на бустер кула или на всякакъв вид скрипец...
30,99 лв.
Лост за набиране каса на врата
Регулируем от 66 до 98см. Подходящ за упражнения в домашни условия. Монтира се на вратата бързо и лесно. За по голяма сигурност може да се хв..
33,99 лв.
Лост за врата MASTER
Лост за врата MASTER
Хоризонтален лост за монтаж на стена. Компактна конструкция, меки дръжки за комфорт стопанство Характеристика: Предназначен за каси на врати..
36,00 лв.
Лост за трицепс SPARTAN
Multi Grip адаптер за домашна фитнес зала SPARTAN е аксесоар за уреди с горен и долен скрипец. Подходящ за презрамки, изработен от устойчива стомана. ..
43,99 лв.
Държач за скрипец
Държач за скрипец подходящ при тренировки за трицепс и гръб. Направен е от масивна хромирана стомана. Тегло 1 кг. ..
44,99 лв.
Ръкохватка Insportline, А413
Къс лост за скрипец inSPORTline A413 Покритието е хромирано. Високоустойчив материал. Перфектно сцепление, благодарение на гуменото покритие...
46,99 лв.
Адаптер, лост за гръб SPARTAN
Подходящ за упражнения със скрипец в седнало положение, дърпане. Структурата се състои от устойчива стомана. Дръжките са снабдени с нехлъзгаща гумен м..
47,99 лв.
V-образен лост Insportline  А441
Балансиран V-образен лост inSPORTline A441 • Изработката е от висококачествена стомана. • Абразивни дръжки против приплъзване. &bul..
48,99 лв.
Лост за набиране за каса на врата Iron Gym Express
Лост за набиране за каса на врата Iron Gym Express
Особено подходящ за юноши, тъй като на по-тънка лента, която прави възможно по-добро задържане. Лоста използва теглото на важето тялона за да се дос..
49,72 лв.
Лост за врата MASTER двоен
Лост за врата MASTER двоен
Лесен за монтаж на рамката на вратата. След тренировка,  може лесно да се демонтира. Описание: - Качествен материал - Ширина на окачванет..
54,89 лв.
Лост за скрипец  Insportline
Прав лост за скрипец - inSPORTline Лостът е за тренировка на горната мускулатура. Центърът е движим за по лесно и прецизно издърпване.. Дължи..
54,99 лв.
Адаптор за скрипци А421
Фитнес адаптер за горни и долни скрипци - inSPORTline-A421   Използва се като аксесоар с възможност за прикачване на бустер пирамида с горе..
56,99 лв.
Ръкохватка Insportline
Ръкохватка за гребане-inSPORTline • Ергономични дръжки. • Изработена от лек материал. • Аксесоарът е за симулация на гребане в..
56,99 лв.
Ръкохватка за гребане Insportline
Ръкохватка за гребане Insportline
Ръкохватка за гребане inSPORTline • Специализиран аксесоар за тренировка тип "гребане" във фитнеса или у дома. • Р..
57,99 лв.
Лост за набиране за каса на врата IRON GYM New
Лост за набиране за каса на врата IRON GYM New
Предназначение: - Тренировка за бицепс, трицепс, гръден кош, рамене и корем. Характеристика - Удължена напречна греда за по- голям натиск. - Вгр..
58,59 лв.
Лост за набиране за каса на врата IRON GYM Original
Лост за набиране за каса на врата IRON GYM Original
Укрепване и тонизиране на бицепс, трицепс, гръднен кош, рамене и корем. Характеристика - Подходящ за дебелина на рамката между 12 - 16 см, ширина ..
58,59 лв.
Ръкохватка Insportline,  V образна А444
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline A444 • Идеална за използване с всички видове силови машини и скрипци. • V-образната ..
58,99 лв.
Ръкохватка с тесен захват Insportline
Ръкохватка с тесен захват inSPORTline • Стомана от най-високото качесво, полирана. • Абразивни ръкохватки против хлъзгане. • Т..
59,99 лв.
Лост за таван SPARTAN
Мултифункционален лост за таван, на марката SPARTAN. Той е универсален за укрепване на гърба, корема и ръцете. - Предназначен да бъдат монтирани на..
64,69 лв.
Трицепс адаптер SPARTAN, V shape
Аксесоар за всяка ролка във фитнес уреди. Адаптерът е направен от  стомана, което гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжките са снабдени с н..
64,69 лв.
Крив лост Insportline  А432
Извит лост за скрипец-inSPORTline-A432  • Форма тип "лястовица" за максимално натоварване на мускулатурата. • Тесен и ш..
70,99 лв.
Показани са от 1 до 28 от 38 (2 страници)

Лостове за набиране, лостове за трицепс. 

2006-2017 Всички права запазени.