Употребявани Машини

Покажи
Ред
Висилка за коремни преси Lifefitness Bosu
Висилка за коремни преси, която предлага оптимална опора през цялата тренировка. Дръжките и степенките осигуряват лесна стартова позиция на трениращия..
1 990,00 лв.
Машина за бицепс Technogym Arm Curl, употребяванa
Машина за бицепс, която е лесна настройка за всички потребители.  Въртящото движение включва лактите и раменните стави по време на упражнение. Независ..
4 290,00 лв.
Машина за гърди Technogym Pectoral, употребяванa
Pectoral на Technogym изолира гръдните мускули и има лесен подход до машината. Двете ръце са с независимо движение една от друга за покачване на коорд..
4 290,00 лв.
Машина за крака Technogym Abductor, употребяванa
Уред за крака Abductor с предно разположен блок с тежести за лесно ползване и дискретност по време на тренировка. Стартова позиция - регулираща се, за..
4 290,00 лв.
Уред за крака Technogym Leg Curl Technogym, употребяван
Уред за крака Leg Curl, на който седалката и облегалката се настройват заедно, за да се гарантира удобство и опора по време на упражнение, а в същото ..
4 290,00 лв.
Фитнес уред Technogym Abdominal Crunch, употребяван
Уред, който изпълнява упражнението от седнало положение чрез сгъване на горната част на тялото напред към краката. Съпротивлението е от външната стран..
4 290,00 лв.
Фитнес уред Technogym Arm Extension, употребяванa
Фитнес уред Technogym Arm Extension, употребяванa
Уред с невероятен дизайн на ръкохватките, който автоматично следва различната дължина на предмишниците при различните потребители и прави уреда по-мал..
4 290,00 лв.
Фитнес уред Technogym Chest press, употребяванa
Преса за гърди Technogym с естествена траектория на движение, която включва всички мускули в упражнението преса за гърди. Края на движението е със съб..
4 290,00 лв.
Фитнес уред Technogym Lat, употребяванa
Професионален уред Technogym. със специално проектираната форма на лоста за издърпване, което осигурява по-добър захват и правилна позиция на ръцете п..
4 290,00 лв.
Фитнес уред Technogym Leg Extension, употребяван
Leg extension машина на Technogym e с анатомично оформената подложка за бедрата свежда до минимум напрягането на колената. Позицията за тренировка мож..
4 290,00 лв.
Фитнес уред Technogym Leg press, употребяванa
Лег пресата на Technogym е едно от основните упражнения за крака. Благодарение на уреда, имате възможност да изолирате движението на избутване и да на..
4 290,00 лв.
Фитнес уред Technogym Low Row, употребяван
Уредът е с размери 1420/820/1240см. Максималната му товароносимост е 170кг.  ..
4 290,00 лв.
Фитнес уред Technogym Lower Back, употребяван
Уреда е с размери 1420/950/1200см. Теглото му е 200кг. ..
4 290,00 лв.
Фитнес уред Technogym Shoulder, употребяван
Уредът е с размери 1140/879/1420мм. Теглото е 190кг. ..
4 290,00 лв.
Фитнес уред Technogym Vertical Traction, употребяван
Уред с елиптичната траектория на движение натоварва всички мускули, включени в упражненията за гръб. Движенията фокусират натоварването на мускулите н..
4 290,00 лв.
Фитнес уред Technogym Abdominal Crunch Selection, употребяванa
Професионален уред на Techogym от серията Selection line за тренировка на коремните мускули. Меки и удобни седалка и облегалки. Употребяван уред..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Abductor Selection, употребяванa
Професионален уред за тренировка на абдукторите от серията Selection line на Technogym. Меки и удобни седалка и облегалки. Употребяван уред. ..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Adductor  Selection, употребяван
Професионален уред за тренировка на аддукторите от серията Selection line на Technogym. Меки и удобни седалка и облегалки. Употребяван уред. ..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Arm Curl Selection, употребяванa
Професионален уред за тренировка на бицепсите от серията Selection line на Technogym. Регулируема облегалка. Меки и удобни облегалки и ръкохватк..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Arm Extension Selection, употребяван
Професионален уред за тренировка на трицепсите. Регулируема седалка. Меки и удобни облегалки и ръкохватки. Употребяван уред. ..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Chest Incline Selection, употребяван
Машина за тронировка на горната част на гръдните мускули от серията Selection line на Technogym. Професионален уред. Регулируема седалка, меки и..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Delts Machine Selection, употребяван
Професионален уред за тренировка на мускулите на ръцете и раменете. Меки и удобни седалка и облегалки. Регулируема седалка. Употребяван уред. ..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Glute Selection, употребяван
Професионален уред на Techogym от серията Selection line за тренировка на глутеуса(седалищен мускул). Меки и удобни седалка и облегалки. Употреб..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Lat Machine Selection, употребяван
Професионален фитнес уред на Techogym от серията Selection line за тренировка на мускулите на гърба и на ръцете. Мека и удобна седалка. Регулиру..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Leg Curl Selection, употребяван
Професионален уред за тренировка на задната част на бедрата от серията Selection line на Technogym. Меки и удобли седалки и облегалки. Употребя..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Leg Extension Selection
Професионален уред на Techogym от серията Selection line за предната част на бедрата. Меки и удобни седалка и облегалка. Употребяван уред. ..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Low Row Selection, употребяван
Професионален уред на Techogym от серията Selection line за тренировка на гръбните мускули, роуинг машина(гребане). Регулируема седалка, облегалка ..
4 490,00 лв.
Фитнес уред Technogym Lower Back Selection
Професионален уред за тренировка на мускулите на кръста и долната част на тялото. Меки и удобни седалка и облегалка. Употребяван уред. ..
4 490,00 лв.
Показани са от 1 до 28 от 40 (2 страници)
2006-2017 Всички права запазени.