Фет бърнър OLIMP Thermo Speed Extreme Mega Caps, 120 капс.

  • Производители Olimp
  • Модел: sa1 2492

Опции

  • 4800 лв.Разфасовки: 120 капсули. OLIMP Thermo Speed Extrime Mega Caps е изключително потентна комбинация от термогенни вещества, които в естествен вид се срещат само в малки количества в храните.

Свойства и ефекти:  

  • Ускорява горенето на мазнините; 
  • Намалява апетита; 
  • Стимулира термогенезата;
  • Детоксикира и пречиства;
  • Защитава от оксидативен стрес;
  • Подобрява мускулната работоспособност.

Thermo Speed Extrime Mega Caps използва високи концентрации на активните вещества. Суплементът улеснява редуцирането на мaзнините и изграждането на чистата мускулна маса, съдействайки за постигане на мечтаното тяло.

L-тирозин, екстракт от кисел портокал, екстракт от зелен чай, екстракт от черен пипер и кофеин синергично подпомагат липолизата и термогенетичните процеси.   

Зеленият чай, намиращ място в състава на Thermo Speed Extrime Mega Caps е известен като антиоксидант, благодарение на съдържащите се EGCG катехините. Екстрактът от листата на растението ускорява метаболизма и следователно помага на тялото да изразходва повече калории. Предпазва от натрупване на мазнини и потиска апетита. Благодарение на диуретичните си свойства, зеленият чай извежда излишно задържаните течности от тялото.    

CITRUS Aurantium или кора от грейпфрут е друга основна съставка в Thermo Speed Extrime Mega Caps и силен термогеник, който ускорява метаболитните процеси и горенето на калории.   

Гуараната действа стимулиращо, запазва тонуса и концентрацията, независимо дали става дума за натоварен ден на работното място или интензивно натоварване в залата. Стимулира метаболизма на мазините и намалява чувството за глад.

Начин на приемане: 1 капсула 2 пъти дневно.  

Състав: Green Tea Extract, Citrus Aurantium, Guarana Extract, Caffeine Anhydrous, Bioperine, Tyrosine.  

Забележки:

Високо съдържание на кофеин ( 200 мг/2 капсули).

Не се препоръчва за деца и бременни и кърмещи жени.

Продуктът не трябва да се приема от пациенти със сърдечно-съдови заболявания или високо кръвно налягане.  Напишете мнение
Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

 

 

Етикети: Фет бърнър OLIMP Thermo Speed Extreme Mega Caps, 120 капс., sa1 2492

Подобни продукти
Купи 0879 202 244