Фет бърнър BIOTECH USA Thermo Drine Pack, 30 пакета

  • Производители BioTech USA
  • Модел: sa1 810

Опции

  • 6000 лв.Разфасовки: 30 пакета. Thermo Drine Pack от BioTech USA е мощна формула за горене на мазнините и оптимизиране на спортните постижения. Всички съставки са организирани под формата на удобни пакетчета за лесно дозиране и прием.

Предимства и свойства:  

  • Мощен стимул за горене на мазнини;
  • Подкрепа за имунната система;
  • Подобрен метаболизъм;
  • Подобряване работата на нервната система;
  • Антиоксидантна защита.

За да постигнеш спортните си цели, трябва да вземаш единствено първокласни хранителни суплементи. Всяка съставка в Thermo Drine Pack е специално избрана да осигури стабилна подкрепа за редуциране на излишните мазнини в тялото. Той впечатлява със силно термогенно действие, повишавайки телесната температура и насърчавайки използването на мазнините като източник на енергия.  Суплементът е термогенен и липотропен комплекс, включващ растителни екстракти (зелен чай, гарциния камбоджа, йерба мате и други), с доказано действие за редуциране на телесните мазнини. Формулата съдържа и L-карнитин, който улеснява изгарянето на мазнини за производство на енергия, както и висока доза кофеин за подобряване на умствената дейност и намаляване на умората.

Thermo Drine Pack от BioTech USA съдържа лецитин, комбинация от холин и инозитол, който подпомага изгарянето на мастните киселини, намалява високия холестерол в кръвта, подкрепя нервната система и ускорява регенерирането. Друга активна съставка във формулата е хром, който допринася за оптималния метаболизъм на хранителните вещества и намалява апетита за сладки и вредни храни.  Добавката съдържа витамини, като витамин В6 и В12, които подобряват функционирането на нервната и имунната система, а също така намаляват умората и напрежението. Благодарение на комбинацията от четири аминокиселини, формулата съдейства за повишаване на мускулната маса и ефективното възстановяване.

Съвети за употреба: 1 пакетче 20-30 минути преди тренировка, а в нетренировъчни дни, 1 пакетче между второто и третото хранене.Напишете мнение
Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

 

 

Етикети: Фет бърнър BIOTECH USA Thermo Drine Pack, 30 пакета, sa1 810

Подобни продукти
Купи 0879 202 244