Zoggs

Тапи за уши ZOGGS Silicone Ear Plugs

Тапи за уши ZOGGS Silicone Ear Plugs

• Силиконови тапи за уши • Оформят са според формата на ушите, чрез размачкване с пръсти • Хип..

1199 лв.

Щипка за нос ZOGGS

Щипка за нос ZOGGS

• Щипка за нос със силиконови накрайници • Удобно прилягаща пластмасова рамка • Изключително к..

1199 лв.

Шапка за плуване Zoggs Silicone

Шапка за плуване Zoggs Silicone

Шапката е с форма която придава удобство и комфорт на главата ви. • Покритието от вътрешната стра..

1299 лв.

Шапка за плуване Zoggs Easy Fit

Шапка за плуване Zoggs Easy Fit

Много лесна и удобна за поставяне. Комфортна и не изхлузваща се. • 30% повече разтегливост от ста..

1599 лв.

Плавници Ultra Blue Fins

Плавници Ultra Blue Fins

Изработката е от натурален каучуков материал и много олекотени и меки пантофи които са удобни и комф..

6999 лв.

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Zoggs е популярна марка, предлагаща плувни очила, бански костюми и аксесоари за плуване и водни спортове. Брандът е основан през 1992 година в Сидни, Австралия. Към днешна дата марката се нарежда сред лидерите при професионалното и любителското оборудване на плуване, което се отличава с високо качество и достъпни цени. 
Бански Zoggs се отличават с устойчиви на слънце и хлор материи, които запазват своите качества дълго време, изсъхват бързо и остават впечатляващо цветни. Брандът предлага модели за възрастни и за деца, като разнообразието е изключително голямо и всеки потребител може да намери идеалното решение за своето хоби, подготовка за състезание или просто за лятната си почивка.
Zoggs осигуряват и всички нужни аксесоари за плуване – шапки, щипки за нос, тапи за уши, плавници и много други. Всички те са на пръв поглед незначителни, но тяхната важност се усеща при редовно плуване или практикуване на водни спортове.
Шапките на бранда са проектирани, за да бъдат максимално удобни и стабилни при движение, едновременно защитавайки от хлора и осигурявайки идеална видимост.Изключителното разнообразие от цветове, десени, текстури и картинки, правят шапките перфектното допълнение към спортната визия, която освен удобство носи и добро настроение.
Щипки за нос Zoggs са с анатомична форма, която прилага на носа перфектно и меки силиконови накрайници, които не убиват и са комфортни дори при продължителна употреба. Тапите за уши се поставят лесно, а материалът, от който са произведени, позволява индивидуално нагласяване по формата на ушите. Произведени са от силикон и са за многократна употреба. Предлагат се с удобна кутийка за съхранение и са хипоалергенни. 
На Спортен Склад БГ предлагаме изключително разнообразие от продукти на марката Zoggs, които са подходящи за деца и възрастни, начинаещи и напреднали, професионалисти и любители. При нас ще получите оригинални продукти на достъпни цени и бърза доставка, за да не губите никакво време в чакане за своето хоби или професионални занимания.