Sprint

Детски велосипед Sprint  X-TEAM PRO 16", червен

Детски велосипед Sprint X-TEAM PRO 16", червен

Велосипед Sprint SPRINT X-TEAM PRO 16"  Рамката е: STEEL Чашки за вилка: NECO-..

18548 лв.

Велосипед Sprint  X-TEAM PRO 16", 210мм, червен

Велосипед Sprint X-TEAM PRO 16", 210мм, червен

Детски велосипед със стоманена рамка 210мм и V-brake спирачки. Включени помощни гуми. Рамка..

18548 лв.

Велосипед Sprint  X-Tеам Prо 16'', 210мм, червен

Велосипед Sprint X-Tеам Prо 16'', 210мм, червен

Детски велосипед със стоманена рамка 210 мм, V-Brake спирачки, без помощни колела. Рамката ..

18548 лв.

Велосипед Sprint  ROBIX 12'', 203 мм, бял

Велосипед Sprint ROBIX 12'', 203 мм, бял

Детски велосипед със стоманена рамка 203мм, V-Brake спирачки. Рамката е: STEEL Чашк..

19194 лв.

Детски велосипед Sprint  SPUNKY NEON 14'', син

Детски велосипед Sprint SPUNKY NEON 14'', син

Детски велосипеди с рамка 240мм и V-brake спирачки. Рамката е: STEEL Вилката е: STE..

20161 лв.

Велосипед Sprint JESSIE 16", 230 мм, бяло-син

Велосипед Sprint JESSIE 16", 230 мм, бяло-син

Алуминиева рамка 230 мм, V-brake спирачки, 1 скорост Рамката е: ALLOY Вилката е: STEEL UNICROW..

28871 лв.

Велосипед Sprint BIJOU 20'', 290 мм, бял

Велосипед Sprint BIJOU 20'', 290 мм, бял

Стоманена рамка 292 мм, V-Brake спирачки, 6 скорости. Рамката е: STEEL Вилката е: Z..

33226 лв.

Велосипед Sprint TOUR 20'', 320мм, син, сгъваем

Велосипед Sprint TOUR 20'', 320мм, син, сгъваем

 Сгъваем велосипед с алуминиева рамка, V-BRAKE спирачки Рамката е ALLOY В..

54755 лв.

Велосипед Sprint Comfort N3 FOLDING 20'', 280мм, сгъваем

Велосипед Sprint Comfort N3 FOLDING 20'', 280мм, сгъваем

Сгъваем велосипед с алуминиева рамка 280мм, V-BRAKE спирачки Рамката е ALLOY Вилкат..

59677 лв.

Велосипед Sprint SOLARA 28'', 480мм, бял

Велосипед Sprint SOLARA 28'', 480мм, бял

Алуминиева рамка 480мм, V-BRAKE спирачки. Рамката е: ALLOY Вилката е: ZOOM 130 EN, ..

70806 лв.

Велосипед Sprint Primus Race 26'', 330мм, сив

Велосипед Sprint Primus Race 26'', 330мм, сив

Алуминиева рамка 330 мм, дискови спирачки, 8 скорости. Рамката е: ALLOY Вилката е: ..

95253 лв.

Велосипед Sprint WHISPER  28", 505 мм, HYBRID

Велосипед Sprint WHISPER 28", 505 мм, HYBRID

Aлуминиев. Дискови спирачки. Размер на рамката 505 мм. 16 скорости. Шосеен Велосипед Sprint WHISPER ..

1 06290 лв.

Велосипед Sprint ADVENTURE LADY 28", 430 мм, Черен

Велосипед Sprint ADVENTURE LADY 28", 430 мм, Черен

Алуминиев с дискови спирачки. Размер на рамката 430 мм. 27 скорости. Дамски градски велосипед Sprint..

1 06290 лв.

Велосипед Sprint e-ADVENTURE 28", 520 мм, черен

Велосипед Sprint e-ADVENTURE 28", 520 мм, черен

Алуминиева рамка 520 мм, Дискови спирачки, 8 скорости Рамката е: ALLOY Вилката е: SUNTOUR SF16..

2 09516 лв.

Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)