Тенти и сенници

Тента King Camp Compass
Тента King Camp Compass

Палатка - подслон KING CAMP Compass - Практически многофункционална подслон, подходящ за къмпинг и ..

27862 лв. 29641 лв.

Тента KING CAMP Canopy L - бежов
Тента KING CAMP Canopy L - бежов

Спецификации: Размери: 300 x 300 см Регулируема височина: 200 - 250 см Материал: 210D Oxfo..

28678 лв. 30509 лв.

Тента KING CAMP Compass, сив
Тента KING CAMP Compass, сив

Практичен многофункционален подслон, подходящ за къмпинг и други дейности на открито. Размер: 315..

32024 лв. 34069 лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

В този раздел на сайта ни ще намерите кратка и точна информация за всички предлагани тенти и сенници за удобно настаняване на къмпинг и туризъм. Ние разполагаме с необходимото разнообразие по конструкцията, моделът, материята, формата и цветът на всички видове тенти и сенници в Българския туристически бранш. Предлаганите конструкции може да бъдат различни по качество от алуминиевото скеле до голямото разнообразие на пoкривната материя, която ви предоставя защита от слънчевите лъчи и дъждът. Нашите тенти и сенници са със съвременен дизайн с издръжливи  механизми проверени във времето с лесен монтаж и демонтаж при всички условия на употреба.
Тенти и сенници за къмпингуване внос Спортен Склад БГ предлагат защита от слънцето и подслон при нужда за всеки запален любител на природата. Колкото и прекрасна да е тя, понякога ни изненадва, а когато не сме подготвени, тези ситуацията стават доста неприятни. Именно поради тази причина, на вашето внимание представяме тенти и сенници за туризъм. Те са подходящи при кратки излети, когато искате да хапнете сред природата, но и да сте защитени от падащи листа или жаркото слънце. Разнообразните модели, които ще намерите при нас, осигуряват защита срещу атмосферните условия и повишават комфорта. Също така, предлагаме едноместни и двуместни комарници, които предпазват от нашествието на всякакви насекоми, които сред природата се срещат многократно по-често, отколкото в населените места.
Затова, ако искате да спите спокойно, освен удобен надуваем дюшек и подходяща възглавница, препоръчваме да се снабдите с мрежа против комари. Моделите, които ще откриете при нас, са произведени от висококачествена материя, която не пропуска малките досадници, а за максимална защита, някои видове са обработени с репеленти, които отблъскват комарите и другите насекоми. Комарниците могат да бъдат разпънати по различни начини, за да осигурят максимален комфорт и да дадат пространство на спящия. Предлагат се с удобна чанта за съхранение и лесно пренасяне.
Освен тенти и сенници, при нас ще намерите и параван, който е толкова мултифункционален, че ще искате да го носите на всеки ваш излет. Моделът е произведен от леки и устойчиви материали, благодарение на които осигурява стабилност при вятър. Може да се използва като страница на тента за защита от вятъра или за осигуряване на известно усамотение. 
На SportenSklad.BG имаме всичко нужно за вашата почивка сред природата. Разгледайте секцията ни с туристически стоки и изберете подходящите за вас тенти и сенници, за да бъдете готови за всяка ситуация.