Газови котлони

Котлон Providus+ FV 400
Котлон Providus+ FV 400

Практичен и лек газов котлон FV 400 с класическа форма. Има вградена пиезо запалка. Морат да с..

3399 лв.

Газов котлон за къмпинг
Газов котлон за къмпинг

Горелката на котлона работи с газ пропан-бутан. Внимание! Употреба се само на открито! Използв..

3700 лв.

Газов котлон преносим
Газов котлон преносим

Внимание! Котлон за използване само на открито, забранява се употребата в палатки и кемпери! Разс..

4250 лв.

Газов котлон с две зони Providus
Газов котлон с две зони Providus

Удобен и практичен класически котлон с две зони за туризъм и къмпинг. Тегло 3,25 кг. Разход 18..

10100 лв.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

При нас ще намерите голям избор на газови котлони, туристически съдове и прибори за хранене, които ще Ви бъдат от полза при туризъм и къмпинг. Газов котлон на промоционална цена.
Газови котлони на супер цени от Спортен Склад БГ осигуряват нужните удобства за приготвяне на вкусна храна сред природата. Използването на газ за готвене е сред най-предпочитаните методи, тъй като е лесен, достъпен и сравнително безвреден за природата начин. В тази категория ще намерите различни по размер, форма и предназначение газови котлони, които са подходящи за къмпингуване, излети в природата или просто за ползване на открито.
Освен подходящ газов котлон, ще имате нужда и от запалка. Ние предлагаме магнезиева механична запалка, която лесно и бързо ще даде нужната искра на газта, за да създаде пламък. В асортимента си имаме и висококалорично гориво за котлон. То е отличен начин да готвите на открито или при къмпингуване, не оставя сажди и предлага много енергия.
На нашия сайт ще намерите и олекотени котлони за къмпинг, които се отличават със своите компактни размери, лекота и функционалност. Те са напълно способни да сварят цял литър вода само за 4 минути – впечатляващи резултати, които са напълно достатъчни за любителите на къмпингуването.
Освен стандартните котлони на газ, предлагаме и по-големи и солидни печки на газ, които са с по няколко котлона. Те са подходящи за готвене на открито – на двора, на барбекюто, на къмпинг и навсякъде, където искате да приготвите по-голямо количество храна за кратко време. Някои модели разполагат със защитни капаци, които предпазват от замърсяване самите котлони. Обикновено те са с пиезоелектрическо запалване, което се използва лесно.
Ако сте любител на излетите сред природата, обичате да се радвате на вкусната храна и да се забавлявате с приятели, всичко нужно, което може да ви потрябва може да намерите на нашия сайт. Работим с утвърдени марки, предлагащи качествени продукти на достъпни цени.
Газовите котлони са подходящи за употреба само и единствено на открито. Ползването им в затворени помещения като кемпери и палатки носи риск от пожар и причиняване на сериозни травми.
На SportenSklad.BG ще намерите всичко необходимо за вашата незабравима почивка.