Детски Шейни

Пластмасова шейна Master

Пластмасова шейна Master

Детска шейна без спирачни лостове, изработена е от твърд пластмасов материал. Размери: 60 х..

459 лв.

Кръгла шейна MASTER Super Star

Кръгла шейна MASTER Super Star

Кръгла пластмасова шейна с размери 60 x 8 см . Изображенията са илюстративни   В ..

1189 лв.

Пластмасова шейна Master Karol

Пластмасова шейна Master Karol

Детска шейна изработена е от твърд пластмасов материал, устойчив на замръзване. Цветови Вар..

1939 лв.

Пластмасова шейна Master Karol, със спирачки

Пластмасова шейна Master Karol, със спирачки

Цветове: син, червен, розов. Със спирачки! Топ Цена. Материал: издръжлива пластмаса подходящ з..

2099 лв.

Пластмасова шейна UFO Olympic със спирачки

Пластмасова шейна UFO Olympic със спирачки

Материал: устойчива  пластмаса и при температури до -20 ° C. Размери: 80 х 41 х 16 см Тегло..

2129 лв.

Шейна Frendo Speeder мини бобслей.

Шейна Frendo Speeder мини бобслей.

Ергономична форма, гумирана седалка, дръжка, която служи за управление и оребрена долна част. ..

9800 лв.

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Шейни съществуват още от древността. В началото са използвани за превозно средство, а в последствие за отдих, забавление и спорт. Шейните са предназначени за плъзгане по заснежени хълмове. Всички сме се пързаляли като деца, а някои продължават и като големи. Не лишавайте вашето дете от удоволствието да се порадва на пързалянето с детска шейна през зимата. Помните ли каква наслада ви доставяше зимната приказка като малки, когато се спускате от някой дълъг склон? Днешните шейни са доста по-различни от класическите дървени, стари шейни. Днес са на мода различните слайдъри. Изработват се от специална пластмаса под формата на летяща чинния, лопата или корито. Те предоставят пълно удоволствие на детето, защото са доста по-леки за дърпане по баира, имат по-малко съпротивление на триене и развиват оптимална скорост на пързаляне. По лесни са за употреба и като цяло предоставят пълно незабравимо удоволствие на децата.
Шейна закупена от Спортен Склад БГ ще ви предложи истинско удоволствие от зимните спортове. Едва ли има дете, което не се е пързаляло с шейна, а някои малчугани просто обожават това забавление през зимата. Какво по-забавно от веселия смях, закачките с приятели и бързото движение по снега. Тази любов понякога устоява на годините и много възрастни също обичат да се спускат по заснежени склонове с шейни. Моделите, които ще намерите при нас предлагат стабилност и истинско удоволствие от играта в снега както за децата, така и за големите. Качествените шейни за пързаляне са съобразени с възрастта на хората, които ще ги ползват, а също така имат и някои защити – дръжки, спирачки, а също и кормило.
Шейна с кормило може да намерите сред артикулите в секция шейни, като те са подходящи за по-скоростно каране. Дизайнът е с оребрена долна част и гумирана седалка. Разнообразието от модели е изключително голямо – стандартни форми, кръгли и дори триъгълни, всички те гарантират удобство и сигурност.
И все пак, дори и да ни се струва, че всичко е измислено от нашето поколение, шейни са се използвали още от древни времена. Приложението им е било главно за транспортиране на хора и стоки през големи заснежени участъци. Спомнете си за теглените от кучета шейни, от които са зависели оцеляването и качеството на живот на много хора. Към днешна дата шейните се използват главно за забавление, почивка и подобряване на тонуса през студените месеци от годината. И докато някои хора предпочитат класическите дървени шейни, повечето залагат на новите, здрави и комфортни пластмасови. При нас ще намерите същинско изобилие от модели шейни, които са подходящи за всяко дете, а и за възрастните.
За допълнителна безопасност предлагаме и шейна със спирачки. Те се активират чрез дърпане на лостове, разположени от двете страни, които забавят скоростта на движение и са важни при неволно ускоряване или неправилна преценка на скоростта.
На SportenSklad.BG ви очакваме с още стотици предложения за вашата зимна или лятна почивка.