Шейни

Покажи
Ред
Пластмасова шейна Master
Пластмасова шейна Master
Детска шейна без спирачни лостове, изработена е от твърд пластмасов материал. Размери: 60 х 40 х 0,5 см. Цветове: червен, зелен, жълт..
3,42 лв.
Кръгла шейна MASTER Super Star
Кръгла шейна MASTER Super Star
Кръгла пластмасова шейна с размери 60 x 8 см . Изображенията са илюстартивни   В нашия уеб-сайт освен Кръгла шейна MASTER Super Star  може да..
10,01 лв.
Пластмасова шейна Master Karol
Пластмасова шейна Master Karol
Детска шейна изработена е от твърд пластмасов материал, устойчив на замръзване. Цветови Варианти: червен , розов, жълт, син или зелен. ..
16,89 лв.
Пластмасова шейна Master Karol, със спирачки
Пластмасова шейна Master Karol, със спирачки
Цветове: син, червен, жълт, розов и зелен. Със спирачки! Топ Цена. Материал: издръжлива пластмаса подходящ за температури до -20 ° C Размери: ..
20,99 лв.
Шейна Frendo SuperStar слайдер
Произведена в Европа. Създадена специално за възрастни от най-висококачествената пластмаса. Разполага с две дръжки и е с диаметър 60см. Уникална и фор..
21,99 лв.
Шейна Frendo Meteor слайдер
Произведена в Европа. Иновативна триъгълна форма подобряваща управляването и плъзгането на шейната слайдер. Разполага с три масивни дръжки в трите ъгъ..
23,99 лв.
Шейна Frendo Turbojet
Шейна Frendo Turbojet
Едноместна шейна с дълга облегалка за подкрепа на кръста. От висококачествена пластмаса с ергономичен дизайн. Разполага с два спирачни механизма..
42,99 лв.
Шейна Frendo Speeder мини бобслей.
Ергономична форма, гумирана седалка, дръжка, която служи за управление и оребрена долна част. Тази шейна е специално разработена за скоростно..
98,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 (1 страници)

Шейни съществуват още от древността. В началото са използвани за превозно средство, а в последствие за отдих, забавление и спорт. Шейните са предназначени за плъзгане по заснежени хълмове. Всички сме се пързаляли като деца, а някои продължават и като големи. Не лишавайте вашето дете от удоволствието да се порадва на пързалянето с шейна през зимата. Помните ли каква наслада ви доставяше зимната приказка като малки, когато се спускате от някой дълъг склон? Днешните шейни са доста по-различни от класическите дървени, стари шейни. Днес са на мода различните слайдъри. Изработват се от специална пластмаса под формата на летяща чинния, лопата или корито. Те предоставят пълно удоволствие на детето, защото са доста по-леки за дърпане по баира, имат по-малко съпротивление на триене и развиват оптимална скорост на пързаляне. По лесни са за употреба и като цяло предоставят пълно незабравимо удоволствие на децата. 

2006-2017 Всички права запазени.