Сноуборд

Сноуборд MASTER, пластмасов, син

Сноуборд MASTER, пластмасов, син

Пластмасов сноуборд за деца. Дължина: 72 см. Ширина: 22 см. Материал: пластмаса. Цвят: син. ..

959 лв. 1021 лв.

Сноуборд MASTER, пластмасов, розов

Сноуборд MASTER, пластмасов, розов

Детски сноуборд. Дължина: 72 см. Ширина: 22 см. Материал: пластмаса. Цвят: розов. Тегло: 1..

959 лв. 1021 лв.

Сноуборд MASTER, пластмасов, червен

Сноуборд MASTER, пластмасов, червен

Сноуборд за деца. Дължина: 72 см. Ширина: 22 см. Материал: пластмаса. Цвят: червен. Тегло:..

959 лв. 1021 лв.

Сноуборд SPARTAN, 130 см

Сноуборд SPARTAN, 130 см

Сноуборд с дължина 130 см. Максимално допустимо телесно тегло: 70 кг Материал: плас..

9913 лв. 10546 лв.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Сноуборд представлява плоска дъска за спускане по снежни наклони. Тя е зимният скейтборд, който вместо колела има отгоре и отдолу слоеве стъклопласт.  Дължината му е от 135 до 170см, а ширината му до 28 см. Днес съществуват много марки сноуборд, които предоставят голямо разнообразие от варианти за наслада от всички любители на това зимно удоволствие. 

Видове сноубордове в SportenSklad.BG

Предлагат се сноуборд за фрийрайд и движения използвани от скейтърите. Те са същите като на скейтборда през лятото. Предлагат се и модели сноубордове, подходящи за бордъркрос, движения свободен стил  или  спускания в алпийски стил. Все пак каквото и да решите да спортувате при нас ще намерите сноуборд, които ви трябва и с който ще се насладите на зимата на макс. 

Аксесоари за сноуборд на достъпни цени ще намерите на SportenSklad.BG, както и детски сноуборд. На сайта има огромно разнообразие от артикули за всеки тип спорт, включително и зимните. Карането на Сноуборд е много популярен и харесван спорт, макари и не подходящ за всеки. Карането му изисква доста умения, а начинът, по който краката са закрепени върху дъската, кара много хора да го избягват. Въпреки това, карането на сноуборд има своите почитатели. Често бива оприличаван с карането на скейтборд и има доста прилики между тях, въпреки че липсват колелца. Различните типове дъски са подходящи за различни техники на каране. Може да изберете фрийрайд или класическа сноуборд дъска. 

При нас ще намерите качествени дъски за сноубордове на доказани марки в спортния сектор. Предлагаме също така и аксесоари, като заключващи автомати, които пасват на различни модели обувки. А ако не разполагате с такива, на нашия сайт може да изберете от впечатляваща колекция обувки за ски и сноуборд. Те се отличават от обикновените зимни ботуши с това, че са  точно определен дизайн, подсилени са в областта на пръстите, притежават солидна защита срещу вода и влага и са устойчиви на интензивна употреба. Анатомичната вътрешност пък гарантира изключителен комфорт при каране на сноуборд и са перфектното решение и за начинаещи, и за напреднали. Разполагат със светлоотразителни елементи и аксесоари за по-лесно обуване.

Качеството на сноуборд дъските е от изключителна важност за комфорта и безопасността при този зимен спорт. Произведени са най-често от много здрава пластмаса със специални пластове, гарантиращи отлично пързаляне и устойчивост.

Историята на дъските за сноуборд започва приблизително около 1960 година, когато няколко сърфисти решават, че дъските за сърф могат да се ползват и за спускане по заснежени склонове. Разбира се, нужни са били някои модификации, но към края на 70-те и началото на 80-те години, сноубордът започнал да се радва на същата популярност, на която се радват и ските.
Ако все още не сте решили дали сноубордът е подходящ за вас или се колебаете при избора на подходящ артикул от нашия сайт, винаги може да ни потърсите за професионална консултация. Ние от Спортен Склад БГ ви очакваме.