Електронни табла

Табло за билярд и тенис на маса Favero Play 6

Табло за билярд и тенис на маса Favero Play 6

Табло за билярд и тенис маса FAVERO Play 6 Здраво електронно табло за резултатите в: билярдът, сн..

40900 лв.

Таймер за бойни спортове Favero

Таймер за бойни спортове Favero

Таймер за бойни спортове FAVERO Таймерът е идеален за различни спортни активности (Състезания, тр..

48900 лв.

Стрелка за притежание на топката Favero

Стрелка за притежание на топката Favero

Стрелка за притежание на топката Favero Стрелка онагледяваща притежанието на топката. Идеална ..

54900 лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Електронни табла – това е задължително оборудване за много спортни състезания. Електрониката все по-дълбоко навлиза в нашия живот и заобикалящия ни свят, поради тази причина и в спорта не може без електронни табла и дисплеи. Те са необходими за да отбелязват безспорно  точките на отборите и времето за игра или тренировка. Предлаганите в нашия електронен магазин табла и дисплей са изключително прости за обслужване и лесни за употреба, като същевременно с гарантирано най-високо качество. Подходящи са за почти всички спортни игри – футбол, волейбол, баскетбол, електронно табло за тенис, табла за билярд и тенис на маса, таймер за бойни спортове много и други. 
Електронни табла на супер цени от SportenSklad.BG предлагат точно следене на резултата по време на мач, независимо дали става дума за футбол, волейбол или друг отборен спорт. Моделите, които ще намерите при нас осигуряват показване на резултата, а също и следене за реда при игра.
Табло за билярд и тенис на маса осигурява безпристрастно отчитане на резултата при игра на снукър, билярд, тенис на маса и други подобни игри. Моделът е произведен от устойчив материал, има големи цифри и е защитен от прах и дим. Издръжливостта на бутоните е забележителна и осигурява продължителна експлоатация без проблеми. Захранва се в електрическата мрежа, а при спиране на тока запазва резултатите в паметта си. А за още по-лесно следене на точките, цветът на цифрите за единия играч са зелени, а за другия – червени.
Таймер за бойни спортове е друго предложение от секцията ни с електронни табла. Моделът е идеален за различни спортове и занятия, които са свързани с определен период на действие, последван от пауза – аеробика, високоинтензивни тренировки, кикбокс, бокс и т.н. Уредът разполага с 5 предварително зададени програми, осигуряващи лесно и бързо стартиране. Освен цифрово, предлага и звуково известяване за старта и края на действието. Монтира се лесно към стената чрез дюбели или винтове, а може да изберете и свободностоящ модел. Клавиатурата му е покрита с висококачествена мембрана, която го защитава от нацапване и износване.
Табло със стрелки за притежание на топката е друго предложение в категория електронни табла. Изключително подходящ избор при практикуване на отборни спортове като волейбол, баскетбол и т.н. Корпусът е произведен от висококачествена пластмаса с изолация, захранва се в електрическата мрежа и е с дълъг експлоатационен живот. Напълно коректно показва притежанието на топката чрез светване на съответната стрелка.
Всяко електронно табло е подходящо за лична употреба и особено за професионални цели. Перфектно попълнение в спортни зали, фитнес салони, училища и други обекти, където е нужно професионално отчитане на резултата и мониторинг на действията.
На SportenSklad.BG ще намерите огромно разнообразие от спортни артикули, дрехи и пълно оборудване за спортни зали.