Детски батут до 180 см

Батут MASTERJUMP, 122см

Батут MASTERJUMP, 122см

Отскачащата повърхност е ПРОИЗВЕДЕНА В САЩ и е последно поколение, UV защитена P..

14900 лв. 16038 лв.

Батут SPARTAN, 140см

Батут SPARTAN, 140см

Отскачащата повърхност е ПРОИЗВЕДЕНА В САЩ и е последно поколение, UV защитена P..

16400 лв. 17399 лв.

Батут MASTERJUMP, 140 см

Батут MASTERJUMP, 140 см

Отскачащата повърхност е ПРОИЗВЕДЕНА В САЩ и е последно поколение, UV защитена P..

18419 лв.

Батут SPARTAN 140 см, комплект с предпазна мрежа

Батут SPARTAN 140 см, комплект с предпазна мрежа

Батут в комплект с предпазна мрежа - 140см.  Отскачащата повърхност е ПРОИЗВЕДЕНА В САЩ ..

24349 лв.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

В тази категория ще откриете търсения от вас детски батут на страхотна цена. Директен внос на детски малък Батут за скачане за двора или вкъщи.  Купи изгодно онлайн или на място  в магазините ни на най-добри Цени!  Децата обожават да скачат на детски батут. С това спортно приспособление вашето дете бързо изразходва неудържимата си енергията и насища организма си с кислород. Детето несъзнателно тренира под формата на игра, развива скелетно-мускулната си система и подобрява координацията на движенията си.

Защо да изберем детски батут за нашето дете

Заниманията на детски батут ще доставят изключително удоволствие на вашите деца и подсигурят отлична тренировка и укрепване на мускулатрурата. Скокове 7 минути на детски батут се равняват на 1 км бягане, а резултатите са видни до 2 седмици и могат да замястят много спортни стоки. Детските батути са приспособления за скокове, представляващи изпънато много здраво платно, което се затяга с пружини, свързващи платното с метална кръгла рамка. Самото платно не е еластично. Еластичността, която е нужна за отскачане на тялото от батута за деца и за извършване на скока, се осигурява от пружините.

Трамплини и батути за първи път се появяват в цирковете и на тях са изпълняват сложни акробатични отскоци, но те са доста по-големи от стандартния детски батут. В наше време детски батути са използвани най-често за игра. Можете да се видят батути за деца най-често в домашните дворове или в центрове за деца. При нас можете да откриете всички видове и размери батути за деца както и аксесоари за батути за тях. 

В нашия онлайн магазин е представен богат избор от спортни съоръжения за най-младите ентусиасти. Сред широкия асортимент от продукти вие ще намерите:

  • Пружинни батути за деца с различно тегло. Някои модели са достатъчно здрави, за да издържат и възрастен човек (с максимално допустимо натоварване до 150 кг);
  • Кръгъл и овален детски батут -  те са най-надеждни. Елипсовидната форма на площадката за скачане позволява равномерно да се разпределя натоварването върху скелета на съоръжението. Те могат да бъдат с или без защитна мрежа. Детските батути със защитна мрежа са съответно обезопасени и рискът от наранявания и падания е сведен до нула.

Ако сте решили да запалите вашето дете по спорта и се чудите откъде да закупите детски трампин, при нас ще намерите най-изгодните цени за такива съоръжения. Цената на батута се определя от неговата конструкция и конфигурация.