Шах и табла

Пулове за табла 15 бели, 15 черни с 2 зарчета

Пулове за табла 15 бели, 15 черни с 2 зарчета

Пулове за табла 15 бели, 15 черни с 2 зарчета. Размери пул Ф16*6мм. Размер зарче 1см. Пуловете разпо..

180 лв.

Шах и табла пластмасов 22 см, фигури 2.5-5 см

Шах и табла пластмасов 22 см, фигури 2.5-5 см

Комплект 3 в 1 класически настолни игри - шах, дама и табла. Комплектът е много удобен при пътувания..

799 лв.

Фигури за шах дървени 4.5-9см

Фигури за шах дървени 4.5-9см

Фигури за шах дървени 4.5-9см. Фигурите разполагат със защитна лепенка от долната страна против пърз..

1499 лв.

Часовник - таймер за шах

Часовник - таймер за шах

Настолен кварцов часовник за шах. Часовникът е с два циферблата за измерване на игровото време на ..

4999 лв.

Часовник за шах и други игри - електронен

Часовник за шах и други игри - електронен

Двоен циферблат и възможност за програмиране. Дисплеят показва час, минути, секунди. Функция на ..

7849 лв.

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Ако обичате да играете шах или табла, в тази категория на на онлайн магазина ни ще намерите дъски за игра на шах или табла на достъпни цени. Играта на шах в съвременния си вариант е известна от 14 век. В момента шахът е спортът, който най-активно стимулира умствената дейност. България има големи традиции в шах мата, където сме излъчвали световни шампиони, както при мъжете, така и при жените.
Шах и табла на уникална цена от SportenSklad.BG предлагат всичко нужно за професионално или любителско практикуванена тези така интересни игри. В тази секция ще откриете огромно разнообразие от аксесоари и комплекти за шах – дъски, пулове за табла, зарчета, фигури и часовници за отчитане на резултата. Шахът е изключително интересна игра, която развива логическото мислене, способността за планиране на бъдещи действия и носи невероятни ползи за паметта. Ако и вие сте запалени по нея и искате да се оборудвате с всичко нужно – разгледайте тази категория, в нея ще намерите всичко необходимо за вашето хоби.
Дъските за шах и табла са произведени от висококачествен дървен материал с естествен фурнир. Разполагат със стабилни панти и са устойчиви на ползване. Ако сте загубили някоя фигура или пък пул за игра на табла, имаме пълни комплекти – дървени фигури за шах, пластмасови пулове и всичко това на изключително достъпни цени.
Предлагаме магнитен шах и табла, който модел е идеален за осигуряване на повече стабилност. Долната част на фигурите се залепва бързо и лесно върху дъската и остава там, докато не направите следващия си ход. Бамбуков шах и табла е специално за любителите на естественото. 
Специално предложение е моделът 3 в 1, който комбинира шах, табла и игра на шашки. Изключително атрактивно съчетание, което ще предложи забавление на малки и големи. И накрая – таймерите за отчитане на резултата. Осигурете си точно отчитане на резултата и следете своя напредък – с всяка следваща игра сме сигурни, че ще забележите колко много умения сте придобили.
Играта на табла и шах често се практикува за подобряване на концентрацията, релаксиране и трениране на логическото мислене. Също така, много хора посягат към кутията с фигури, когато времето навън не позволява разходка или друга дейност на открито.
Ние от Спортен Склад БГ предлагаме всичко нужно за вашата почивка – активна или пасивна. Предлагаме професионална консултация, бърза доставка и много предложения на атрактивни цени.