Шах и табла

Пулове за табла - пластмасови 2.7см комплект 30бр с 2 зара

Пулове за табла - пластмасови 2.7см комплект 30бр с 2 зара

Пулове за табла комплект. Материал: пластмаса. Диаметър на пул: 2.7см. Компл..

330 лв.

Шах и табла с тридесет сантиметровa  дъска Maxima

Шах и табла с тридесет сантиметровa дъска Maxima

Комплект 3 в 1 класически настолни игри - шах, дама и табла. Дървена кутия. Дървени шахматни фиг..

2599 лв.

Шах и табла от бамбук 34 см, фигури 3 - 6.7 см

Шах и табла от бамбук 34 см, фигури 3 - 6.7 см

Размер на таблото отворено: 34х34х2.4 см. Размер на таблото затворено: 34х17х4.8 см. Материал: б..

2800 лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Ако обичате да играете шах или табла, в тази категория на на онлайн магазина ни ще намерите дъски за игра на шах или табла на достъпни цени. Играта на шах в съвременния си вариант е известна от 14 век. В момента шахът е спортът, който най-активно стимулира умствената дейност. България има големи традиции в шах мата, където сме излъчвали световни шампиони, както при мъжете, така и при жените.
Шах и табла на уникална цена от SportenSklad.BG предлагат всичко нужно за професионално или любителско практикуванена тези така интересни игри. В тази секция ще откриете огромно разнообразие от аксесоари и комплекти за шах – дъски, пулове за табла, зарчета, фигури и часовници за отчитане на резултата. Шахът е изключително интересна игра, която развива логическото мислене, способността за планиране на бъдещи действия и носи невероятни ползи за паметта. Ако и вие сте запалени по нея и искате да се оборудвате с всичко нужно – разгледайте тази категория, в нея ще намерите всичко необходимо за вашето хоби.
Дъските за шах и табла са произведени от висококачествен дървен материал с естествен фурнир. Разполагат със стабилни панти и са устойчиви на ползване. Ако сте загубили някоя фигура или пък пул за игра на табла, имаме пълни комплекти – дървени фигури за шах, пластмасови пулове и всичко това на изключително достъпни цени.
Предлагаме магнитен шах и табла, който модел е идеален за осигуряване на повече стабилност. Долната част на фигурите се залепва бързо и лесно върху дъската и остава там, докато не направите следващия си ход. Бамбуков шах и табла е специално за любителите на естественото. 
Специално предложение е моделът 3 в 1, който комбинира шах, табла и игра на шашки. Изключително атрактивно съчетание, което ще предложи забавление на малки и големи. И накрая – таймерите за отчитане на резултата. Осигурете си точно отчитане на резултата и следете своя напредък – с всяка следваща игра сме сигурни, че ще забележите колко много умения сте придобили.
Играта на табла и шах често се практикува за подобряване на концентрацията, релаксиране и трениране на логическото мислене. Също така, много хора посягат към кутията с фигури, когато времето навън не позволява разходка или друга дейност на открито.
Ние от Спортен Склад БГ предлагаме всичко нужно за вашата почивка – активна или пасивна. Предлагаме професионална консултация, бърза доставка и много предложения на атрактивни цени.