Тенис маса

Тенис маса SCHILDKROT Midi XL, мини

Тенис маса SCHILDKROT Midi XL, мини

Размери 120 x 70 х 68 мм (Д х Ш х В). Повърхност: 12 mm  MDF плоскост. Основата е изработен..

39060 лв. 41116 лв.

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

В онлайн магазин ни ще намерите Тенис маса на топ цена и ще може да практикувате перфектният спорт, ако обичате да се забавлявате с приятели и да поддържате своята форма. Този спорт е изключително интересен, а доброто настроение – гарантирано. Може да се практикува както на открито, така и на закрито, като за целта е нужно маса за тенис да бъде качествена. Точно такива модели ще откриете в тази категория – сгъваема тенис маса, тенис маса за вкъщи, професионална тенис маса, оборудване за тенис на маса, тенис маса за открито и т.н.


Тенис маси за игра навън или в закрито пространство

В случай че ви трябва маса за игра на тенис и смятате да играете навън, е важно да се уверите, че избраният модел е подходящ за целта. Разликата идва от материала на масата, който е направен устойчив към атмосферни условия, така че да не се налага непрекъснато прибиране и изваждане.
Предлагаме тенис маси Sponeta подходящи както за домашна употреба, така и за професионални спортни зали, обществени терени и всяко друго място, където е нужна издръжливост и качество. Тези модели се отличават с висока устойчивост на атмосферни влияния (антикорозионно покритие, защита от UV и т.н.) и интензивна употреба. Всички модели разполагат с мрежа, а аксесоари за игра на тенис на маса може да намерите на нашия сайт.

Когато избирате тенис маси, е важно да се съобразите с мястото, на което ще стоят, дори при положение, че ще бъде на открито. Нужно е пространство не само за масата, а и за играчите, за да могат да се движат безпроблемно. Повечето тенис маси разполагат със стоманена конструкция, която осигурява висока стабилност. Възможността за сгъване е отлично решение за по-тесни пространства или периодична игра. Така масата може да се прибере, без да заема място, докато отново ви потрябва, а наличието на колелца допълнително улеснява задачата.

В Спортен Склад БГ разполагаме и с богата гама спортни стоки, фитнес уреди, оборудване на спортни зали, маси за тенис на открито, волейболна и футболна екипировка, настилки за под и още стотици други предложения.