Molten

Волейболна топка Molten V5M1300 5

Волейболна топка Molten V5M1300 5

Волейболна топка размер 5. Материал: PU кожа. Бутилов плондер. 18 панела. Машинно шита. Те..

2699 лв.

Баскетболна топка Molten BGR7-OI

Баскетболна топка Molten BGR7-OI

Баскетболна топка размер 7 е за игра на открито. Изработена от качествена гума с висока издръжливо..

2899 лв.

Волейболна топка MOLTEN MS 500LUV 5

Волейболна топка MOLTEN MS 500LUV 5

Топка размер 5 за плажен волейбол с атрактивен дизайн в ярки цветове. 18 панела. Машинно шита. ..

3090 лв.

Волейболна топка Molten V5M2500

Волейболна топка Molten V5M2500

Топка за волейбол от PU кожа 18 панелна конструкция и бутилов плондер. Размер - 5, машинен шев. ..

3899 лв.

Баскетболна топка Molten B7G2010 FIBA Approved

Баскетболна топка Molten B7G2010 FIBA Approved

Баскетболна топка размер 7 с иновативна конструкция. 12 панела. Материал: гума с допълнителен сл..

3899 лв.

Волейболна топка Molten V5M1900 5

Волейболна топка Molten V5M1900 5

Размер 5. Изработена от висококачествена изкуствена кожа. 18 панелна конструкция. Бутилов плон..

4399 лв.

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Molten е популярна марка, световно известен производител на топки за баскетбол, волейбол, футбол и други отборни спортове. Марката е основана в края на 1958 година в град Хирошима, Япония и се занимава с производството на спортна екипировка, медицинско оборудване, авточасти и много други, но в Европа са най-популярни с качествените топки за игра. Мотото на марката „За истинската игра“ е движещата сила на всички процеси и работата на компанията. Молтен произвежда цялостни концепции за спортно оборудване, осигурявайки на активните хора възможност да развият пълния си спортен потенциал и да постигнат поставените цели. Освен за лично ползване и спортни цели, брандът произвежда топки за Международната баскетболна федерация (FIBA).
Molten баскетболни топки са произведени от изключително издръжлива гума в класически тъмнооранжев цвят и характерни елементи. Разполага с различни размери, патентован 12-панелен дизайн, релефна повърхност за по-добро захващане. Подходящи са за професионална употреба, тренировка, училище, спортни зали и употреба на открито.
Волейболни топки Molten са произведени от качествена полиуретанова кожа и здрави шевове, което гарантира изключителна устойчивост при интензивна употреба и пълен контрол при игра. Притежават 18-панелна конструкция и бутилов плондер, а парчетата са зашити по машинен метод. Здрави, леки и с перфектен захват – позволяват на всеки спортист да извлече максимума от своята тренировка и да представи 100% от своите способности. Красивите, нестандартни и разнообразни цветове и десени, превръщат играта с топки Molten в истинско удоволствие.
Освен за волейбол и баскетбол, марката произвежда топки за хандбал, футбол, спортни екипи и други спортни стоки.
На Спортен Склад БГ ще намерите истинско разнообразие от спортни стоки и специално топки за волейбол и баскетбол на Молтен. Те се отличават с изключително качество, което е подходящо за лична употреба, професионални занятия, тренировки, училища, спортни зали и открити мероприятия. При нас ще получите богата гама продукти, компетентна консултация и бърза доставка.