Методи на плащане

Банков превод:

Ако решите да закупите стока от нас и да заплатите чрез банков превод , то при избор на този вид плащане, в кошницата ще ви излезат банковите детайли. При направа на поръчката, ще получите имайл също с банковите данни. Можете да наредите превода директно от Вашия компютър или от всеки един клон на банка, като в основание на превода трябва да напишете трите си имена и номер на поръчката. При този вид разплащане стоката се заплаща предварително преди получаването й.
 

 

Плащане при получаване на стоката:

Това е най-популярният вид за разплащане, при който клиентът заплаща стокта на мястото където я получава. . Ако трябва да се прави извънаредна доставка на стока, която не се поддържа обичайно в наличност в България, може да да поискаме да заплатите авансово плащане.
 

 

Плащане в наш офис:

Може да заплатите в нашите офиси в гр.София или гр.Пазарджик
 

 

Плащане директно с карта:


В онлайн магазина ни могат да бъдат извършвани плащания с кредитни или дебитни карти, без изискване за предварителна регистрация. На Вас би ви отнело не повече от минута. Плащането се извършва преди получаване на стоката. Плащания могат да се извършват само от притежателя на картата. Моля да попитате за наличност, преди да направите този вид плащане.
Търговецът може да отмени или задържи изпращането на стоката на вече извършено плащане при съмнение за измама,  възникнали спортове или за извършване на проверка. "Спортен склад БГ" позволява директни картови разплащания само до 3000лв, при по-голяма сума се Купувачът трябва да направи запитване до Търговеца. При получаване на стоката купувачът трябва да се лигитимира пред куриера с показване на личната си карта.
 

 

Покупка на изплащане:

Може да закупите стоката на изплащане чрез TBI. Виж подробности за процедурата тук.