Meteor

Раница за топки Meteor

Раница за топки Meteor

Капацитетът на раницата е от 10 до 12 топки, зависи от размерът им. Материалът е много здрав и..

4899 лв.

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Meteor е известен производител на топки за футбол, волейбол и баскетбол с високо качество. Марката се отличава с изключително устойчиви на интензивна употреба материали, здрави шевове и красиви цветове. Футболна топка Метеор е отлична за игра върху твърда настилка или асфалт – училищни дворове и т.н. Супер устойчива на износване и надраскване, топката предлага изключителна здравина при интензивно натоварване. Най-често топките са произведени от висококачествен полиуретан с лепена или машинно шита конструкция. Здрава топка Meteor за футбол предлага перфектните условия за забавление на открито. Моделът е произведен от ПВЦ материал с латексов плондир и ръчно шити панели. Подходяща е за игра върху тревни площи.
Освен топки за футбол, Метеор произвежда и волейболни топки с високо качество. Моделът е произведен от микро полиуретан, който е много комфортен при докосване и осигурява висок контрол при игра. В порфтолиото на Meteor се намират още баскетболни топки и модели за хандбал. Баскетболната топка е с класическа визия – устойчив материал и оранжев цвят с черни кантове и надписи. Топката за хандбал е с класическа визия и е с перфектен релеф за идеално захващане и стабилност по време на игра.
На Спортен Склад БГ може да намерите изобилие от качествени спортни стоки, включително футболни топки, топки за волейбол, хандбал и други спортове. В асортимента на Meteor може да намерите и волейболни мрежи, които са устойчиви на износване и подходящи за любителска и професионална игра, спортни клубове и училищни физкултурни салони.