Insportline

Пружина за батут Insportline , 10 см

Пружина за батут Insportline , 10 см

Резервнaта пружинa за трамплини е с диаметър 100, 122 и 140 см. Дължината  на пружината е 6,5с..

199 лв.

Диск гумиран 5 кг

Диск гумиран 5 кг

Диск със захват с диаметър на отвора ф30 мм. Външен диаметър 26 см Цена за 1бр...

4290 лв.

Поставка за дъмбели Инспортлайн RK2076, от шоурум

Поставка за дъмбели Инспортлайн RK2076, от шоурум

Стойка за съхранение на 12 броя дъбмели или гири, изработена е от стомана с висококачествено покрити..

14900 лв. 19900 лв.

Стойка за дискове Insportline Spine-6 30мм, профи

Стойка за дискове Insportline Spine-6 30мм, профи

Стойка Spine 6 - 30мм 6 места за поставяне на дисковте с диаметър 30мм. Размер: В107хШ66хД102с..

26499 лв.

Масажен стол Инспортлайн Marvyn

Масажен стол Инспортлайн Marvyn

 Масажен стол Инспортлайн Марвин предлага и масажи с усъвършенствани функции, които със сигурност ще..

2 60900 лв.

Кростренажор Insportline Gemini E200

Кростренажор Insportline Gemini E200

Стилен тренажор, предназначен за търговска употреба. Напълно електронно управление и високо-здрава..

3 88900 лв.

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Insportline са популярна марка спортни принадлежности, които намират място във всеки дом и всеки спортен център. Чешката компания бързо налага своите продукти, които се отличават с изключително високо качество, мисъл за потребителя, прецизно изпълнение и напълно достъпни цени. Богатото разнообразие на продукти в портфолиото на бранда ги прави част от асортимента на много физически и онлайн магазини.
Фитнес уредите заемат централна част от продуктите на марката, а те са подходящи за професионални фитнес центрове и за лична употреба. Моделите са произведени от устойчиви материали, които са съчетани с мисъл за дългосрочна и интензивна употреба. Дизайните комбинират класиката с модерното излъчване, а функциите могат да впечатлят дори много опитните в спорта.
Бягаща пътека Инспортлайн е перфектно решение за дома и спортни центрове, осигуряваща и опция за Скандинавско ходене, а не само за разходка или класическо бягане. Вибриращата машина се бори с излишните мазнини и тонизира цялото тяло. Освен спортни уреди, брандът предлага и всякакъв тип и размери тежести – гири, дъмбели, лостове и поставки. Велоаргометри, кростренажори, гребни тренажори, масажори и комбинирани фитнес уреди са други предложения от Insportline, които се вписват чудесно в ежедневието на активния и спортуващ човек.
Батутите на марката са много популярни като средство за тонизиране и подобряване на здравословното състояние, а и на настроението. Моделите са изключително здрави и устойчиви на атмосферни влияния, което ги прави лесни за употреба. Не е нужно да се прибират всеки път, тъй като притежават UV защита на скачащата повърхност и предпазни подложки на пружините.
Особен интерес представляват масажните столове на Insportline. Те се отличават с луксозно излъчване, впечатляващи функции и пълен релакс на тялото и духа. Облекчават нервното напрежение, схващането и болката в мускулите и отнемат от стреса на ежедневието. Предлагат идеален завършек на натоварения ден и тренировката в залата. 
На Спортен Склад БГ предлагаме пълен набор продукти на Инспортлайн, които са отлични за цялостно оборудване на професионални фитнес зали, а и за лична употреба. При нас ще получите компетентни съвети и бърза доставка.