Глутамин продукти

Глутамин Biotech USA 100% L-Glutamine

Глутамин Biotech USA 100% L-Glutamine

Разфасовка: 0,240кг и 0,500кг. Продуктът ce изпoлзвa зa yвeличaвaнe нивoтo нa cилaтa, мycĸyлният pa..

3000 лв.

Глутамин Biotech USA Glutanator

Глутамин Biotech USA Glutanator

Разфасовка: 300гр или 500гр. Продуктът тe зapeждa c 5 фopми нa глyтaмин. Πpoдyĸтът ce пpeдлaгa c&nbs..

3500 лв.

Глутамин Mex Gluta-Max

Глутамин Mex Gluta-Max

Разфасовка: 500гр. Л-Глyтaминът пoвишaвa пpoтeинoвия cинтeз и обема на клетката, нaмaлявa пpoтeинoв..

4900 лв.

Аминокиселина Amix L-Glutamine Powder

Аминокиселина Amix L-Glutamine Powder

Разфасовка: 0,5кг или 1кг. Продуктът e aминoĸиceлинa c нaй–гoлямo ĸoличecтвo в нaшeтo тялo. Tя cъcт..

5900 лв.

Глутамин Haya Labs Sports 100% Pure L-Glutamine

Глутамин Haya Labs Sports 100% Pure L-Glutamine

Разфасовка: 500гр. Продуктът e xpaнитeлнa дoбaвĸa нa пpax, cъдъpжaщa aминoĸиceлинaтa л-глyтaмин. Л..

6100 лв.

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Глутамин - това е мускулен строител. Той е една от двадесетте естествено срещащи се аминокиселини в хранителните продукти. Основните есенции от хранителните добавки с глутамин са много полезни за взимане при периоди на заболяване, загуба на мускулна маса или спортни травми. Глутамин се продава, като изолирана аминокиселина, която по принцип се намира в месото и яйцата.
Тази добавка е много ефективна за чревната имунна система, тъй като се използва като предпочитан източник на гориво. За изграждането на чистата мускулна маса глутаминът е жизнено необходим. В „Спортен склад БГ“ ще намерите огромен избор от различни глутамини от всички топ производители, като ние ви гарантираме оригинално качество и страхотна цена. Чрез филтъра вляво може да разграничите търсенето на Глитамини по цена, производител, опаковка или вкус. При влизане в повечето продукти от категория Глутамин имате възможност и там да изберете желания вкус и разфасовка. 

Глутамин - смекчава разкъсванията на мускулната тъкан по време на интензивни тренировки. Това води до увеличаване на прага на силата й и нейната издръжливост. С приемането на глутамин вие ще откриете, че можете да вдигате повече на брой тежести наведнъж, както и тежести за по-дълго време. Вашето тяло компенсира преодоляването на предела на силата с натрупването на мускулна маса.


Глутаминът предпазва мускулната тъкан и позволява на вашия организъм да изгаря допълнителни мазнини, тъй като колкото са по-здрави вашите мускули, толкова по-ефективен ще бъде вашият метаболизъм.
 Нашите специалисти, експерти и доктори по хранителни добавки и глутамини съветват да се консултирате със специалист преди употреба. Купувайте само от доказани търговци, защото фалшивите добавки на пазара са много, а те могат да бъдат опасни. Всички стоки предлагани от Спортен Склад БГ са с доказан произход, оригинални, сертифицирани и напълно безопасни за здравето. Хранителните добавки не заместват разнообразното хранене, а само го допълват.


Когато тренирате, за да изгубите тегло, вашият организъм може да изгори и част от мускулната маса, за това е много важно да се забави този процес. Употребата на глутамин възстановява имунната система.


Глутаминът също така е известен със способността си да повишава количеството на хормона на растеж в организма. Това е изключително важно за всички, които имат за цел да изградят мускулна маса.

Изследванията показват, че само 2 грама Глутамин са достатъчни, за да се увеличи нивото на този хормон. 

Ако приемате Глутамин заедно с другите възстановяващи добавки и строителни блокове, като креатин и суроватъчен протеин, вие ще почувствате значително натрупване на мускулна маса и по-бързо реализиране на добри резултати.