Гумени плочи

Гумени плочи 50 х 50 см, различни цветове

Гумени плочи 50 х 50 см, различни цветове

Цветове: черен, червен или зелен. Дебелини: 20 или 30 мм. Цената е за 1бр. гуменa плоч..

819 лв.

Гумени плочи Sport-flooring 50 х 50 см, цветни

Гумени плочи Sport-flooring 50 х 50 см, цветни

Цветове: червен, син, сив или зелен. Дебелини: 20, 25, 30 или 40 мм. Гуменaта плочa е ..

1195 лв.

Гумена плоча Sportflooring Пъзел, 1 х 1м

Гумена плоча Sportflooring Пъзел, 1 х 1м

Възможни дебелини: 15, 20, или 30мм. Цветове: черен, червен или зелен. Обемна Плътност - ололо 1..

5290 лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Гумени плочи за настилка в спортни зали, детски площадки, търговски обекти, пешеходни алеи и др. предлагат перфектен баланс между практичност и естетика. Отличават се с отлична изолация на шума и вибрациите, устойчивост срещу вода, влага и плесен, защита срещу UV лъчите, издръжливи на интензивно натоварване, удари и понасяне на големи тежести.
Каучукови плочи за детска площадка осигуряват обезопасяване и намаляване на шума при движение. Плоскостите са с различна дебелина, за да покрият изискванията на всеки обект. Предимствата им пред всякакъв друг тип настилки са, че намаляват силата при удар, еластичността им редуцира риска от травма, не се пързалят дори при наклон, изолират от студ и влага, издържа на промяна в атмосферните условия, завършва естетически обекта, почиства се лесно и най-често са произведени от рециклирани материали.
Полагането не изисква специални умения, нужно е основата да бъде предварително подготвена – суха, равна и чиста, а залепването става чрез двукомпонентно полиуретаново лепило.
В нашия онлайн магазин може да намерите разнообразие от гумени плочи и тартанови плочи, предлагащи решение за всеки обект – спортни зали, открити спортни обекти, обществени пространства, детски площадки, дворове, градини и още много други места. Може да избирате между класически черни или цветни, а защо не и комбинация между тях за постигане на уникална визия.