Lifefitness

Висилка за коремни преси Lifefitness Bosu

Висилка за коремни преси Lifefitness Bosu

Висилка за коремни преси, която предлага оптимална опора през цялата тренировка. Дръжките и степенки..

1 99000 лв.

Велоергометър Lifefitness Inspire 95C , употребяван

Велоергометър Lifefitness Inspire 95C , употребяван

Професионален велоергометър, употребяван. 7" тъч скрийн дисплей. Програми: 42. Нива на съпроти..

2 59000 лв.

Бягаща пътека Lifefitness 97Ti, професионална, употребявана

Бягаща пътека Lifefitness 97Ti, професионална, употребявана

Професионална бягаща пътека 97Ti, употребявана Скорост до 22км/ч.  Мощността на двигат..

3 99000 лв.

Кростренажор Lifefitness Inspire Elliptical 95x, употребяван

Кростренажор Lifefitness Inspire Elliptical 95x, употребяван

Професионален кростренажор, употребяван уред. Самозахранва се чрез динамо (няма нужда от ток от мр..

4 49000 лв.

Машини Lifefitness Signature

Машини Lifefitness Signature

Професионални фитнес уреди от върховата серия на Life Fitness - Signaturе. Ние сме директе..

4 59000 лв.

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Lifefitness е подразделение на Брунсуик Корпорейшън, чиято дейност започва през далечната 1845 година като магазин за дървени изделия. Джон Брунсуик е младеж, който обича и умее да борави с дървото, а през същата година произвежда уникална маса за билярд, която става толкова популярна, че скоро след това получава десетки поръчки за изработване на подобни маси. С това се полагат основите на вековен бизнес, продължаващ развитието си и днес. Lifefitness започва началото си преди 45 години, предлагайки модерни решения за нуждите на съвременния човек за поддържане на добро здраве и визия. Първият продукт на бранда – велоаргометър Lifecycle е само началото, към днешна дата портфолиото на марката съдържа широка гама кардио уреди, машини за увеличаване на силата, групови практики и всичко нужно за оборудване на професионална фитнес зала. Мисията на марката е да насърчи колкото се може повече хора да спортуват и да водят активен начин на живот. Техният метод – използване на собствените им продукти, коригиране на слабостите и усъвършенстване. 
Lifefitness е лидер сред производителите на фитнес уреди. Отличават се с високо качество на изработка, издръжливи материали, прецизни компютри и възможност за индивидуално регулиране. Всичко това предлага надеждно партньорство за поддържане на добро здраве и атлетична визия.
Кростренажор Lifefitness е вдъхновен от естественото движение на тялото. Предлага плавен преход от ниско към по-високо натоварване. Ръкохватките са изключително комфортни, а компютърът следи зададените показатели и при нужда могат да се коригират лесно.
Висилка за коремни преси Lifefitness е много полезен уред, който предлага различен метод за стягане на коремните мускули и подчертаване на пресата. Бягащите пътеки са сред най-разпространените и най-харесваните фитнес уреди, а тези, които марката предлага са с професионални показатели – лесно и удобно управление, стабилна бягаща повърхност, поглъщане на вибрациите, система за следене на пулса, регулиране на наклона и т.н. 
На Спортен Склад БГ може да намерите професионални нови и употребявани фитнес уреди на марката Lifefitness, които ще спортуването истинско удоволствие.