Спортни стоки FISHMAN | Sportensklad.BG

Надуваема лодка  FISHMAN 200, комплект

Надуваема лодка FISHMAN 200, комплект

Двукамерна лодка, т.е ако се спука едната камера, другата не спада. Двата външни слоя са направени..

12723 лв. 14969 лв.

Надуваема лодка FISHMAN 350, комплект

Надуваема лодка FISHMAN 350, комплект

Двукамерна лодка, т.е ако се спука едната камера, другата не спада. Двата външни слоя са направени..

22266 лв. 26195 лв.

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Fishman са лидери в сферата на надуваемите лодки за активен спорт. Брандът предлага изключително качествени решения за активните хора, които обичат адреналина и водните спортове. В портфолиото на марката присъстват професионални предложения – надуваеми лодки с различен размер, а някои модели се предлагат в комплект с помпа за бързо надуване и гребла. Камуфлажните цветове придават уникална визия на моделите и ги прави част от природата. Надуваемите лодки са произведени от устойчив PVC материал с високо молекулно тегло, издържащ на досег с бензин, масло и други петролни продукти, устойчив на UV лъчи и солена вода. Здравината се потвърждава с различни сертификати, които идват заедно с лодката. Повечето модели са с двукамерна конструкция, а при някои са включени и надуваеми възглавници за повече комфорт при употреба.
Брандът предлага и подсилени лодки, изработени от PVC и с вътрешен слой укрепен с полиестерна мрежа, увеличаваща значително здравината и срокът за експлоатация на лодката.
Всеки от моделите на Fishman разполага с държачи за гребла, стойка за въдици и специално място за закрепване на мотор.
А освен за екстремно носене по водите на някои от най-бързите реки у нас, лодки Fishman са подходящи и за риболов или просто за разходка в някое езеро и събиране на тен далеч от любопитните очи на околните. Всички модели на марката разполагат с вентили за бързо надуване и изпускане, за да не губите нито секунда в чакане. 
На Спортен Склад БГ ще намерите изобилие от качествени предложения за вашата активна почивка. Ако сте любители на екстремните спортове или на риболова и имате нужда от качествен съюзник за вашите незабравими емоции, надуваеми лодки Fishman са идеални за целта.