FISHMAN

Надуваема лодка  FISHMAN 200, комплект

Надуваема лодка FISHMAN 200, комплект

Двукамерна. Двата външни слоя от материал са направени от високомолекулярно PVC  и вътрешн..

13268 лв.

Надуваема лодка  FISHMAN 300, комплект

Надуваема лодка FISHMAN 300, комплект

Двукамерна. Лодка комплект с помпа и гребла с Размери 252 х 125 х 40 см. Двата външни слоя..

16670 лв.

Надуваема лодка FISHMAN 350, комплект

Надуваема лодка FISHMAN 350, комплект

Двукамерна. Изработена от PVC,  напълно устойчиво на бензин, масло, слънчева светлина и солена ..

23085 лв.

Надуваема лодка  FISHMAN 400 , комплект

Надуваема лодка FISHMAN 400 , комплект

Двукамерна. Изработена от PVC,  напълно устойчиво на бензин, масло, слънчева светлина и солена ..

25349 лв.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Fishman са лидери в сферата на надуваемите лодки за активен спорт. Брандът предлага изключително качествени решения за активните хора, които обичат адреналина и водните спортове. В портфолиото на марката присъстват професионални предложения – надуваеми лодки с различен размер, а някои модели се предлагат в комплект с помпа за бързо надуване и гребла. Камуфлажните цветове придават уникална визия на моделите и ги прави част от природата. Надуваемите лодки са произведени от устойчив PVC материал с високо молекулно тегло, издържащ на досег с бензин, масло и други петролни продукти, устойчив на UV лъчи и солена вода. Здравината се потвърждава с различни сертификати, които идват заедно с лодката. Повечето модели са с двукамерна конструкция, а при някои са включени и надуваеми възглавници за повече комфорт при употреба.
Брандът предлага и подсилени лодки, изработени от PVC и с вътрешен слой укрепен с полиестерна мрежа, увеличаваща значително здравината и срокът за експлоатация на лодката.
Всеки от моделите на Fishman разполага с държачи за гребла, стойка за въдици и специално място за закрепване на мотор.
А освен за екстремно носене по водите на някои от най-бързите реки у нас, лодки Fishman са подходящи и за риболов или просто за разходка в някое езеро и събиране на тен далеч от любопитните очи на околните. Всички модели на марката разполагат с вентили за бързо надуване и изпускане, за да не губите нито секунда в чакане. 
На Спортен Склад БГ ще намерите изобилие от качествени предложения за вашата активна почивка. Ако сте любители на екстремните спортове или на риболова и имате нужда от качествен съюзник за вашите незабравими емоции, надуваеми лодки Fishman са идеални за целта.