ECHOWELL

Стрелички за електронен дартс Echowell, комплект

Стрелички за електронен дартс Echowell, комплект

- 3 complete darts - Plus package includes: - 50 spare tips - 3 shafts - 3 flights   ..

1409 лв.

Стрелички за електронен дартс Echowell, комплект 2

Стрелички за електронен дартс Echowell, комплект 2

- 3 complete darts - Plus package includes: - 100 spare tips - 3 shafts - 9 flights..

1701 лв.

Адаптер ECHOWELL 9V, 650 mA

Адаптер ECHOWELL 9V, 650 mA

Aдаптер за електронен дартс, подходящ за повечето модели ECHOWELL. Tестван на модели ECHOWELL 208,..

2187 лв.

Дартс Echowell DC 88, електронен

Дартс Echowell DC 88, електронен

За до 16 играчи. 8 игри. 120 варианта на играта. Стрели: 6 бр . LCD дисплей. Захранващи ба..

10741 лв.

Дартс Echowell  AC 100, електронен

Дартс Echowell AC 100, електронен

Електронен дартс Echowell AC 100 подходящ за до 8 играчи.    Звукови ефекти. 20 мача...

12782 лв.

Дартс Echowell DC 100, електронен

Дартс Echowell DC 100, електронен

 Дартс подходящ за до 16 човека, 158 варианта на игра, 20 серии. Има шест стрели. LCD дисплей. ..

12782 лв.

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

ECHOWELL е един от лидерите при производство на уреди за следене на спортните постижения и аксесоари за дартс. Началото на марката започва от Тайван през 1982 година, а към днешна дата брандът разполага с внушително портфолио, продуктите в което са плод на задълбочени и многогодишни проучвания и тестове.   Фирмата залага на високотехнологични решения за свободното време и професионалните спортни занимания.  В световен мащаб се слави като един от лидерите при производството на лични средства за мониторинг на физическото състояние с уникални способности. Безкомпромисното качество се дължи на прецизните и иновативни дейности, които създават електроника, механика, решения за интеграция и мисъл за крайния потребител и неговите нужди. Стабилни и издръжливи при ползване на открито, продуктите с марка ECHOWELL са навсякъде, където сте и вие. Имат възможност за лесен монтаж върху колелото или за носене на ръка и прецизно отчитане на постиженията и здравословното състояние. Спортните тестери с а изключително популярни сред любителите на активния начин на живот, а от марката предлагат иновативни решения за следене на всички важни показатели.  
Друга линия, която развива марката са електронните дъски за
дартс и аксесоарите за практикуването на играта. Моделите им се отличават с множество функции, комфорт, следене на резултата и възможност за поставяне на всяко удобно място – у дома, в спортната зала, игрални зали и други подобни заведения. Могат да работят с адаптер или на батерии. Предлагат и звукови сигнали за по-лесно следене на играта. 
На Спортен Склад БГ ще намерите голямо разнообразие от артикули на ECHOWELL за дартс – професионални електронни табла и стрелички. Електронният дартс е предпочитан избор за лично ползване, като част от игрални зали и за тренировки на точността и ловкостта. Моделите, които предлагаме са с изключително качество и издръжливост, осигуряват цялото удоволствие от играта на напълно достъпна цена. При нас ще намерите качествени решения, компетентна консултация и бърза доставка.