Armagedon sports

Фитнес ръкавици Armagedon sports с накитници

Фитнес ръкавици Armagedon sports с накитници

Фитнес ръкавици с накитници- изработени от естествена кожа в комбинация с плат,  по специална т..

1999 лв.

Тренировъчни подложки Armagedon sports

Тренировъчни подложки Armagedon sports

Тренировъчни подложки Представяме Ви тренировъчните подложки с накитници, които могат напълно да ..

1999 лв.

Неопренов колан

Неопренов колан

Неопренов колан Една от най-проблемните области е коремната, когато става дума за редуциране на м..

2500 лв.

Колан за вдигане на тежести Armagedon, естествена кожа

Колан за вдигане на тежести Armagedon, естествена кожа

Фитнес колан от естествена кожа 15 см Коланът е от 100% естествена кожа  с ширинан -  15 см в най..

3499 лв.

Колан с верига

Колан с верига

Колан с верига  Вие можете да прибавяте  допълнителна тежест, с помощта на този колан, ..

4499 лв.

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Armageddon Sports е доказан лидер в сферата на спортните и фитнес аксесоари. Марката се старае да предложи на активните хора и професионалните спортисти качествени продукти, които да подобрят спортното им представяне. Брандът е фокусиран върху спортните аксесоари, които повишават комфорта, увеличават натоварването, развиват и усъвършенстват уменията и са просто задължителна част от оборудването на наистина запалените по спорта и активния начин на живот.
Сред предлаганите продукти от Armageddon Sports се намират ръкавици за вдигане на тежести, боксови ръкавици, бинтове, накитници, налакътници и друг тип ортези за подобряване на комфорта. Също така ластици, колани, куки, протектори за уста, фитили, въжета за скачане и още десетки аксесоари за качествената тренировка.
Поставено върху даден продукт, впечатляващото лого на марката е символ за надеждност и мисъл за потребителя. Всички аксесоари са произведени, за да пасват перфектно на тялото, да осигуряват комфорт и всичко нужно за постигане на поставените цели. Подходящи са за любители и професионалисти в различни спортове, за кардио тренировки, увеличаване на издръжливостта, за повече стабилност при работа с тежести, за защита от нараняване или за подобряване на резултатите.
Повечето аксесоари могат да се регулират, за да бъдат удобни независимо от физическите данни на потребителя. Издръжливи са на интензивна употреба, поддържат се лесно и са надежден съюзник при сериозна работа за добра визия и покоряване на нови върхове.
Освен качественото спортно оборудване – фитнес уреди и тежести, аксесоарите на Armageddon Sports също са много важни за правилното изпълнение на натоварването и най-вече – за комфорта по време на тренировка. Ръкавиците са нужни за защита на дланите и кожата на ръцете от наранявания като ожулване и образуване на мазоли, за увеличаване на стабилността при захват и работа с големи тежести. Коланите осигуряват допълнителна подкрепа на кръста и намаляват риска от травма, стабилизирайки стойката. Накитниците повишават устойчивостта на ставите при вдигане на тежести или работа със собствено тегло.
На SportenSklad.BG ще намерите истинско изобилие от аксесоари за спортни салони и индивидуални тренировки от Armageddon Sports.