Сауна

Професионални и домашни финландски и инфрачервени сауни. При нас може да намерите иделаната за вас сауна.
Сауна на топ цена от Спортен Склад БГ предлага уникалната възможност за подобряване на здравето и комфорта. На нашия сайт ще откриете така популярната финландска сауна, която притежава красива визия и е изключително функционална. Отличен избор за ползване у дома и с професионални цели.
Моделът, който ви предлагаме е произведен изцяло от естествено дърво от двете страни на стените, а между тях – минерална вата и алуминиева изолация. Лесни за пренасяне и монтаж, частите на сауната дават възможност да ги преместите, където ще ви е най-удобно. Интериорът на сауната се състои от дървени пейки с облегалки, които са много комфортни за ползване. Цялото изпълнение на модела е луксозно и изпипано до последния детайл.
От нас може да поръчате и специален комплект за сауна, съдържащ аксесоари за сауна – черпак, дървено ведро, термометър и влагомер, пясъчен часовник и ароматни сапуни. Още нещо уникално, което само ние предлагаме – изработка на финландска сауна по зададени от вас размери! Получавате точно това, от което се нуждаете – без компромиси.
Ползването на сауна има редица ползи за здравето – детоксикира организма, отпуска мускулите, подобрява кръвообращението, изглажда кожата и е идеален начин за релакс след натоварено ежедневие или тежка тренировка.
Освен сауни при нас ще намерите и костюм със сауна ефект. Този начин за отслабване е много популярен сред активните хора. Не е свързан с отделяне на време за престой в сауната, защото могат да облекат костюма и да продължат с ежедневните си задачи. Сауна екипът се състои от две части – панталон и блуза, а материалът, от който са изработени, осигурява сауна ефекта. Тялото започва да се поти, горите калории, ускорявате метаболизма и кръвообращението. След това вземате душ и сте като нови.

На SportenSklad.BG може да намерите финландска сауна, костюми със сауна ефект, както и изключително разнообразие от спортни стоки, фитнес уреди, употребявани фитнес машини, тежести, комбинирани фитнес уреди и много други.

 

 

Няма добавени продукти в тази категория.