Футболни екипи

Покажи
Ред
Футболни калци Maxima  40-45
Футболни калци Maxima  40-45
Номер: 40-45.Калци за футбол. Цветове: различни цветове. Идеални за трениране или официални срещи. Омекотени и тънки. Материалът е: 50% памук, 50% пол..
5,79 лв.
Футболни калци Givova C001
Футболни калци GIVOVA C001 70% - Полиестер; 15% - Памук; 15% - Еластан Размери: L, M ..
6,99 лв.
Калци за футбол
Размер: 38-43. Калци за футбол. Интерактивен модерен дизайн. Цветовете са различни. Идеални за тренировка или  мачове. Омекотени и тънки. Материали: 1..
7,99 лв.
Кори за футбол Maxima
Футболни кори с протектори за глезени. Пазят подбедрицата. Идеални за тренировките или официалните ви срещи. Дължината на кората без протектора з..
13,49 лв.
Детски екип за футбол, волейбол и хандбал - жълт с черно
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - жълт с черно. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава ма..
17,99 лв.
Детски екип за футбол, волейбол и хандбал - неоновозелен с черно
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - неоновозелен с черно. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и з..
17,99 лв.
Детски екип за футбол, волейбол и хандбал - червен с бяло
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - червен с бяло. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава м..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - жълт със зелено
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - жълт със зелено. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - неоновозелен със синьо
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - неоновозелен със синьо. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - светло и тъмно синьо
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - светло и тъмно синьо. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и з..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - син с бяло
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - син с бяло. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава мате..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - син с неоновозелено
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - син с неоновозелено. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и зд..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - син с черно
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - син с черно. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава мат..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал, детски - червен с жълто
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - червен с жълто. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава ..
17,99 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал- детски
Детски екип за футбол/ волейбол/ хандбал, фланелка с шорти - зелен с бяло. Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава ма..
17,99 лв.
Екип за футбол/ волейбол/ хандбал, детски - бял със синьо
Екип без номер. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава материя. Материал: бързосъхнещ полиестер (Quick dry технология, осигуряваща б..
17,99 лв.
Детски еки за футбол, волейбол и хандбал - неоново зелен
Детски еки за футбол, волейбол и хандбал - неоново зелен
Екип за футбол, волейбол и хандбал в електриково зелен. Материал 100% жарсе. Подходящ е както за тренировки, така и за официални мачове. Мека и здрава..
18,20 лв.
Екип за футбол, волейбол и ханбал - светло синьо и бяло
Екип за футбол, волейбол и ханбал - светло синьо и бяло
 Екип за футбол, волейбол и хандбал. Фланелка с шорти в светло синьо и бяло, който е подходящ за тренировки и официални мачове. Екипът е без номер. Ме..
18,70 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал - бял
Екип за футбол, волейбол и хандбал - бял
Екип за футбол, волейбол и хандбал в бяло. Материал 100% жарсе. Подходящ е както за тренировки, така и за официални мачове. Мека и здрава материя. Изр..
18,70 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал - бяло и черно
Екип за футбол, волейбол и хандбал - бяло и черно
Екип за футбол, волейбол и хандбал - бяло и черно. Материалът е 100% жарсе. Подходящ за тренировки и официални мачове. Материята е мека и здрава. Мате..
18,70 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал - неоново зелен
Екип за футбол, волейбол и хандбал - неоново зелен
Екип за футбол, волейбол и хандбал - неоново зелен. Материал 100% жарсе. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава материя. Материал: б..
18,70 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал - оранжево и черно
Екип за футбол, волейбол и хандбал - оранжево и черно
Екип за футбол, волейбол и хандбал - оранжев и черно. Подходящ за тренировки и официални мачове. Материята е мека и здрава. Материалът е бързосъхнещ п..
18,70 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал - светло син
Екип за футбол, волейбол и хандбал - светло син
Екип за футбол, волейбол и хандбал в синьо. Материал 100% жарсе. Подходящ е както за тренировки, така и за официални мачове. Мека и здрава материя. Из..
18,70 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал - светло син с черно
Екип за футбол, волейбол и хандбал - светло син с черно
Екип за футбол, волейбол и хандбал в светло синьо и черно. Материал 100% жарсе. Подходящ е както за тренировки, така и за официални мачове. Мека и здр..
18,70 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал - синьо
Екип за футбол, волейбол и хандбал - синьо
Екип за футбол, волейбол и хандбал - син. Материалът е 100% жарсе. Подходящ за тренировки и официални мачове. Материята е мека и здрава. Материалът е ..
18,70 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал - синьо и бяло
Екип за футбол, волейбол и хандбал - синьо и бяло
Екип за футбол, който може да се ползва и за волейбол или хандбал, включва фланелка и шорти. Цвят син с бяло.  Екипът няма номер (продават се отделно ..
18,70 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал - тъмно син
Екип за футбол, волейбол и хандбал - тъмно син
Екип за футбол, волейбол и хандбал в тъмно синьо. Материал 100% жарсе. Подходящ е както за тренировки, така и за официални мачове. Мека и здрава матер..
18,70 лв.
Екип за футбол, волейбол и хандбал - червено и бяло
Екип за футбол, волейбол и хандбал - червено и бяло
Екип за футбол, волейбол и хандбал - червен с бяло рае. Материал 100% жарсе. Подходящ за тренировки и официални мачове. Мека и здрава материя. Материа..
18,70 лв.
Показани са от 1 до 28 от 77 (3 страници)

Футболни екипи за всички, обичащи да играят футбол. В тази категория може да намерите много футболни екипи, футболни чорапи, спортни екипи на известни футболни отбори, реферски екипи и много други. Когато направите вашите онлайн поръчки за футболен екип, ние ще се постараем те да пристигнат в най-кратък срок. Ние се стремим да получавате вашите поръчки в рамките на другия работен ден. В нашият сайт има много футболни екипи на промоции или с постоянно ниски цени. Ако има нещо неясно или пък имате някакви въпроси може да се свържете с нас за информация. Ще отговорим на всички ваши въпроси свързани с желаните от вас футболни екипи. Футболът е най-популярната спортна игра. Футболният екип на футболиста, начинаещия или професионалиста, не е просто облекло, Ако тя е правилно подбрана, тя има невероятната способност да създаде нагласата не просто за игра, а за победа. Футболът е отборна игра. Следователно, и тази особена нагласа за играта трябва да обхване целия отбор. По същия начин, да се купува екипировка на едро е най-изгодно. Това се отнася не само за професионалните футболни отбори, но и за начинаещите, детските и др. Футболните екипи трябва да бъдат с високо качество и подходяща материя. При нас не си струва да се безпокоите за качеството на дрехите, защото те са изработени от памук или синтетични материали с добри експлоатационни характеристики. Екипи за футбол за деца и за възрастни включва и специални обувки за футбол, които могат да бъдат с или без шипове. Моделите с шипове намаляват вероятността от получаване на травми, а тези без шипове са предназначени за тренировки в спортната зала. И в двата случая обувките трябва да бъдат леки, което да позволява на играча да запази своя тонус и енергия за по-дълго време. Екипировката на футболиста няма да бъде пълна без наличието на гети и защитни футболни кори. А футболният вратар не може да мине без професионалните си леки ръкавици, с които да „захваща” по-добре топката.  

2006-2017 Всички права запазени.