Йонизатор BodyFlex за алкална вода + обратна осмоза

Марка: Bodyflex cosmetics
Продуктов код: bf170
1 690,00 лв. 1 199,00 лв.
- +
 Задай въпрос за този продукт

Не желая запитването ми да бъде публикувано


Цена

Срок на кредита

Застраховка за периода

Месечна вноска

Общо за плащане

ГПР %

Машина 5 в 1 с функции за йонизиране, алкализиране, обратна осмоза, двойно филтриране или производство на киселинна вода. Всички те могат да се използват самостоятелно или отделно едни от други.

 • Японски Титанови-платинени електроди
 • Пълна автоматизация и електронен контрол на всичко
 • Най-високо ниво на оборудване на подобна апаратура.
 • Няколко нива на алкализаиране на водата, които са стандартни и се променят с едно натискане на бутон.
 • Няколко нива на киселинна вода.
 • Вътрешен сменяем филтър с активен въглен и сребро.
 • Автоматично самопочистване на апаратурата.
 • Звуково сигнализация на различните операции.
 • Вграден електронен PH метър (измерващ излизащата киселинност на водата)
 • Консумирана мощност: 100W
 • ORP: 3 електродни плочи и 2 чифта -650mv (Max) + 5 електродни плочи и 4 чифта -850mv (Max)
 • Размери:  32см (Д) х 28 (Ш) х 14.5 (В)  Тегло: 4.3кг

Забележка: Необходимо е да се свърже спрямо приложените схеми с водопреносната мрежа. Има и начин, който се използва най-често, за много бързо свързване към батерията на чешмата ( в комплекта има всичко налично). 

Информация относно ползите на всички води, които произвежда машината:

Йонизирана (алкална, жива вода):

Доказано е, че всички патогени в човешкия организъм се развиват във високо киселинна среда. Затова, ако имате висока киселинност (почти всеки човек има), най-важното нещо е да я понижите. Най-лесно става с прием на алкална вода, това е елексирът на живота.

Ето още за ползите от приема на алкана (жива) вода:

 

 • Хидратира и подмладява перфектно тялото: пиенето на алкална вода хидратира кожата и подобрява  подвижността на ставите, това е така, защото алкалната вода се състои от малки групи от молекули и се усвоява до шест пъти по-бързо от обикновената.

 • Подобрява храносмилането: тази вода помага на тялото да усвоява храната по-добре, в същото време подпомага отделянето на повече слюнка, това спомага на храната да премине по-лесно през храносмилателната система на организма. Ето защо е най-добре водата да е с високо рН - над 8 .

 • Увеличава концентрацията: известно е, че водата в състава на човешкия мозък е 90%, затова пиенето на алкална вода подобрява способността за обработване на информацията и съсредоточаване.

 • Премахва главоболието: научно е доказано, че една от основните причини за главоболието е дехидратацията; алкалната вода подобрява хидратацията на целия организъм. Необходими са само няколко минути след изпиване и водата става част от гръбначно-мозъчната течност и това има много добро влияние върху всички органи на тялото.

 • Има добър ефект за отслабване: йонизираната вода е отлично средство за загуба на теглото, тъй като подобрява метаболизма на организма и това помага за по-бързото изгарянето на калории. Алкалната вода балансира киселинно-алкалната среда и това кара клетките да се освобождават от излишните мазнини.

 • Забавя стареенето: това е най-голямо предимство на йонизираната вода. В нея се съдържат голямо количество антиоксиданти, които унищожават свободните радикали в организма, които са основната причина за стареенето и болестите.

 • Предизвиква прилив на жизнената енергия в организма: водата е от съществено значение за добро кръвообращение, когато тялото е добре хидратирано нивото на кислород в кръвта се увеличава. Ако човек изпие една чаша вода (с рН 9,5) ще изпита мощен  прилив на енергия.

 • Увеличава имунитета: устойчивостта на човек към болести намалява, понеже тялото не получава достатъчно количество вода, дехидратацията първоначално започва неусетно на клетъчно ниво, това прави човешкия организъм уязвим за болести; алкалната вода се състои от групи с по- малко на брой молекули, които по-бързо хидратират тялото.

 • Подобрява детоксикацията на организма: когато тяло на човек е добре хидратирано, тогава по-лесно се освобождава от вредните токсини, най-големият филтър са бъбреците, те са зависими от водата; с напредване на възрастта, способността им за филтрация намалява, което прави качеството на изпитата вода още по-важно за правилната детоксикация на организма, ако се пие вода с рН 9,5; първите признаци за пречистването на организма се забелязват в доброто функциониране на бъбреците.

 • Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания: приемът на йонизирана вода е много полезен за здравето на сърцето, тъй като подобрява кръвообъщението.

 • Спира развитието на аденоми и импотентност: има изследванията показващи, че йонзираната вода спира развитието на аденоми и импотентност при мъжете и предотвратява безплодието при жените.

 • Пиенето на алкална вода подпомага обмяната на веществата и дава начало на процес на самолечение на организма.

 • Намалява кръвната захар: ако човек пие постоянно йонизирана вода, това ще накарате задстомашната жлеза да работи по-добре. При диабетици намалява кръвната захар.

 • Намалява холестерола и предпазва от атеросклероза 

 • Има клинични изследвания, че при пациенти, на които им се налагало да пият алкална вода, развитието на онкологични заболявания почти не се среща.

Киселинна (мъртва вода):

Мъртвата вода, наричана още анолит или киселинна вода, представлява безцветна, прозрачна течност с почртано кисел вкус и характерен мирис на киселина. Тази вода е отлично дезинфекциращо средство. Тя забавя биологичните процеси в организма на човека и животните, понижава кръвното налягане, успокоява нервите, подобрява съня, намалява болките в ставите. Ако редовно се изплаква устната кухина с такава вода след ядене, тя разтваря зъбния камък, спира кръвотечението от венците и дезинфекцира устната кухина. Киселинната вода дезинфекцира много добре дрехи, обувки, бельо, съдове, хранителни продукти, като плодове и зеленчуци, дори помещения и почва. Много ефективно средство за бързо лекуване хрема (кочто не е свързана с някакви алергии), болки в гърлото при простудни заболявания, прекратява диария. С този уред може да се приготви мъртва вода с pH=5,5 , която да се използува за миене, тя замества скъпоструващите препарати със същото pH. От друга страна киселинната вода е заредена с положителни заряди около 0,9-1,1 волта, което усилва действието и. Ако се съхранява в плътно затворени съдове мъртвата запазва свойствата си в продължение на две до три седмици.

 

Обратна осмоза:

Обратната осмоза е технология за пречистване на водата, която използва полупропусклива мембрана за отстраняване на йони, соли, органични вещество, пестициди, нитрати , тежки метали, бактерии, вируси и други молекули и по-големи частици от питейната вода.Това е естествен физически процес на филтриране на водата, като не се използват химични продукти. Обратната осмоза е най-сигурният метод за почистване на питейната вода на ниво молекули и всички вредни вещества се отстраняват до 99 %, което го прави и най-ефективният метод за получаване на чиста вода за пиене!

Купи 0879 202 244
2006-2017 Всички права запазени.

Warning: fwrite(): supplied resource is not a valid stream resource in /home/spsklad/web/sportensklad.bg/public_html/system/library/log.php on line 10

Warning: fwrite(): supplied resource is not a valid stream resource in /home/spsklad/web/sportensklad.bg/public_html/system/library/log.php on line 10