Лежанка

Покажи
Ред
Уред за коремни преси MASTER EW01B
AB slider double EW01B MAS4A081 е фитнес уреди за коремни преси. Има  стабилна конструкция и ергономични дръжки. Вариант: черен (EAN: 8592833000736..
13,99 лв.
Уред за коремни преси AB Slider / Shaper
Уредът е лек и комфортен за използване. За развиване на коремната мускулатура и ръцете чрез плъзгане по пода. За светкавични резултати и бър..
18,99 лв.
Уред за коремни преси MASTER Strong
AB slider MASTER Strong MAS4A080 е фитнес уред за коремните мускули със стабилна конструкция. Дръжки от нежна пяна. Размери: 49 х 14 х 14 см. Ва..
20,49 лв.
Уред за коремни преси MASTER, син
AB Slide MASTER MAS4A044 е фитнес уред за коремните мускули. Размери: 46 х 27 х 18см. Тегло: 4 кг. Вариант: син (EAN: 8592833000392) ..
35,69 лв.
Уред за коремни преси MASTER
Уред за коремни преси MASTER
AB Roller MAS4A049 е перфектен фитнес уред за тренировка на коремните мускули. Има стабилна стоманена рамка и облегалка за главата с възглавница. Н..
37,69 лв.
Уред за коремни преси Ab Roller
Ab Roller е уред за оформяне на коремните мускули. Подходящ за упражнения на горната и долната част на тялото. Уредът е много удобен за използване. Бл..
44,99 лв.
Лежанка SPARTAN Incline / Decline
• Регулируема лежанка за развиване на коремните мускули • Товаримост - 100 кг. • Регулиращо височината поддържащо рамо, за оптимална позиция по ..
77,99 лв.
Уред за коремна преса Insportline AB shaper
Уред за коремна преса Insportline AB shaper
Ефективен е за тренировки на коремната мускулатура. Изключително лесен за употреба. Има  възглавничка, подложка и ръкохватки. Покрити с мека п..
84,99 лв.
Уред за коремни преси MASTER Rocket
Уред за коремни преси MASTER Rocket
Комфортен уред за коремни преси от седнало положение. Идеален за оформяне на великолепна коремна мускулатура. Регулируемо натоварване: 3 степени..
86,99 лв.
Тренажор за коремни мускули AB Rocket
Уредът за коремни преси с допълнителна функция Twister за въртене на седалката, което допълнително натоварва от усукването. Специален уред, който щади..
99,00 лв.
Уред за крака Insportline Slim
Уред за крака Insportline Slim
Удобна и много лека седалка, малък размер. При тренировка от 3 минути на ден е достатъчна за отслабване и оформяне на мускулите на долните крайници. М..
99,99 лв.
Пейка за преси MASTER
Пейка за преси MASTER
Регулируема пейка за коремни преси . Стабилна стоманена сгъваема конструкция с анти плъзгащи капачки.  Максимално тегло на трениращия до 100кг.  ..
100,00 лв.
Уред за коремните мускули Insportline AB Perfect
Идеален за масаж на гърба и корема. Нужни са само 5 минути тренировка на ден за ефективна тренировка. Също така ободрява и гърбът ви. 5бр. ролки за..
107,99 лв.
Уред за корем Инспортлайн AB Perfect Dual
Уред за корем Инспортлайн AB Perfect Dual
 Уреда ще ви помогне да оформите горните, средните и долните коремни мускули без да напрягате гърба и врата. Можете да правите и други видове упражнен..
108,99 лв.
Уред за плосък корем Инспортлайн AB Perfect Twist
Уред за плосък корем Инспортлайн AB Perfect Twist
Уред за домашни упражнения и масаж. Облегалката включва пет търкалящи се ролки с три степени на съпротивление. Ролките масажират гърба ви по време на ..
109,00 лв.
Извита лежанка за коремни преси SPARTAN
Уреда е идеален за трениране на коремните мускули с до 50% повече от хоризонтална лежанка. Направена да имате възможност да тренирате професионалн..
113,99 лв.
Лежанка за преси  Insportline  Straight
Лежанка за коремни преси и развиване на коремната мускулатура. Разполага с поддържащо рамо, за най-добрата позиция по време на тренировка. Тегло на..
114,99 лв.
Уред за преси Hammer AB Sensaiton
Уред за преси Hammer AB Sensaiton
Фитнес уред за коремни преси в комлект с постелка. Ергономичната подложка за главата, подплатените с пяна дръжки и меката постелка осигуряват комфорт ..
119,00 лв.
Многофункционален уред Trainer MASTER Smart Core
Многофункционален уред Trainer MASTER Smart Core
Фитнес уред с който можете да практикувате много разнообразни упражнения упражнения:  - коремни преси  - мостове  - лицеви опори  - бицепс и трице..
128,00 лв.
Наклонена пейка MASTER, регулируема
Наклонена пейка MASTER, регулируема
Наклонена пейка MASTER регулируема MAS4A092 за коремни преси и мускулите на гърба. Стабилна стоманена конструкция. Максимално тегло: 100 кг.Максимална..
133,49 лв.
Hero BTB10 Пейка
Hero BTB10 Пейка
Пейката се ползва за трениране на коремни, седалищни и бедрени мускулни групи. Тренировките с нея облекчават болките ви в гърба и подобряват кръвоо..
135,99 лв.
Лежанка MASTER King
Лежанка MASTER King
  Лежанка MASTER King MAS4A001 за коремни преси. Регулируема облегалка: 200 градуса Сгъваема стоманена конструкция Максимално тегло: 100 кг..
138,79 лв.
Наклонена пейка за преси SPARTAN
Наклонена пейка за преси SPARTAN
Наклонена пейка за преси Spartan е идеална за тренировка на мускулите на корема . Има стабилна стоманена, сгъваема конструкция с контри за крака. Позв..
144,99 лв.
Права пейка MASTER
Права пейка MASTER
Пейката MASTER MAS4A094 е идеална за тренировка с гири и дъмбели. Стабилна стоманена конструкция. Има мека и удобна облегалка. Максимално тегло: 100 ..
152,79 лв.
Универсална станция за стена Инспортлайн RK120
Уредът е изработен от материал с висока устойчивост на натоварване и е с устойчиво на надраскване покритие. 4 бр. захвата с гумени ръкохватки ..
152,99 лв.
Пейка за преси SPARTAN
Пейка за преси SPARTAN
Пейка за преси Up Bench SPARTAN - регулируемаПейка за преси Up Bench SPARTAN е идеална за тренировка на мускулите на корема . Има стабилна стоманена к..
153,99 лв.
Лежанка за коремни преси  Insportline  Curved
Развива отлично коремните мускули. Изработен е професионално и е за домашни интензивни тренировки. Високо качесвтена подложка за удобна тренировка..
158,99 лв.
Пейка MASTER, с комплект гири
Пейка MASTER, с комплект гири
Наклонена пейка MASTER с гири MAS-SUB2071. Удобна пейка за коремни преси и мускулите на гърба. Стабилна стоманена сгъваема конструкция с анти плъзгащи..
159,69 лв.
Показани са от 1 до 28 от 109 (4 страници)

Лежанка или пейка за фитнес с опция за смяна на наклона ще Ви помогне да тренирате правилно своите гръдни мускули. В нашите складове ще намерите пейки и лежанки с разнообразно приложение. Ако искате да направите красива коремна преса можете да избирате от наклонени лежанки и пейки с различна форма. 

2006-2017 Всички права запазени.