Комбиниран фитнес уред | гладиатор

Покажи
Ред
Гладиатор Insportline Profi Gym N10
Гладиатор Insportline Profi Gym N10
Гладиатор inSPORTline Profigym N10 • Конструкцията е от висококачествена стомана. • Не са включени тежести в комплекта. • 40x40мм. профил от ..
529,99 лв.
Гладиатор MASTER Ares
Гладиатор MASTER Ares
Това е силов комбиниран фитнес уред, при който чрез насочено упражнение към дадена мускулна група се получава желаният ефект за оформянето й.  ..
569,49 лв.
Горен/долен скрипец Инспортлайн LP05
Горен/долен скрипец Инспортлайн LP05
 Уред предназначен за укрепване на горната част на тялото, особено на мускулите на гърба, бицепсите и трицепсите. Използва се за укрепване с така наре..
578,99 лв.
Гладиатор Insportline ProfiGym C30
Тръби с диаметър 5 см. Покритие, предпазващо  рамката от надраскване Анатомични подлакътник и облегалка Неплъзгащи се ръкохватки Гъвка..
703,99 лв.
Комбиниран уред MASTER Hаdes
Комбиниран уред MASTER Hаdes
Предназначен както за начинаещи, така и за взискателни спортисти. Той предлага широка гама от упражнения, включително укрепване на гръден мускул, пейк..
875,79 лв.
Комбиниран уред  SPARTAN Pro Gym
SPARTAN Pro Gym  предлага достатъчни комбинации от упражнения, необходими за ефективна тренировка. Това е силов комбиниран фитнес уред, при който..
913,39 лв.
Многофункционален уред  Body-Solid Pro-Lat
Многофункционален уред  Body-Solid Pro-Lat
Уреда е предназначен за развитие както за горната част на тялото, ръцете и краката. твърди и удобна подложка DuraFirm включва адаптери, ремъци..
965,00 лв.
Комбиниран уред MASTER Hermes
Комбиниран уред MASTER Hermes
Регулируема констукция за няколко упражнения: пеперуда, лег преса, ръце , крака и много други.Това е силов комбиниран фитнес уред, при който чрез насо..
982,99 лв.
Комбиниран уред Finnlo Multi-Lat-Tower
Комбиниран уред Finnlo Multi-Lat-Tower
     Тренировка: трицепс, гребане и бицепс      Регулируема височина на седалката      Компактен и пестящ място.      Цвят: антрацит / черно      ..
999,00 лв.
Фитнес клетка Insportline Power Rack PW100
Фитнес клетка Insportline Power Rack PW100
Фитнес клаетка - inSPORTline Power Rack PW100 С възможност за изключително много упражнения. Закалена стоманена конструкция с профилна дебелина ..
1 008,99 лв.
Гладиатор Инспортлайн ProfiGym C50
Гладиатор Инспортлайн ProfiGym C50
 Уредът предлага повече от 100 различни упражнения за цялото тяло. Здрава стоманена конструкция с профил на рамката 50 х 50 mm с висока товароносимост..
1 055,00 лв.
Комбинирана машина Инспортлайн Cable Column CC200
 Уреда предлага повече от сто различни упражнения с ефективна тренировка на цялото тяло. Възможно е да се използват ролки за укрепване на ръцете, особ..
1 134,00 лв.
Кросоувър Body-Solid PCCO90X
Технически характеристики:      Рамка - изработена от закалена стомана, издръжлива на опън    Размери в сглобено състояние - В 208 x Ш 285 x ..
1 160,00 лв.
Комбиниран уред MASTER  Poseidon
Комбиниран уред MASTER  Poseidon
 MASTER Poseidon MAS-HG1104 с регулируема конструкция за няколко упражнения - пеперуда, лег, дърпане, упражниения за крака, гребане и много други..
1 208,99 лв.
Kомбинирана стойка Insportline   Power Rack PW200
Kомбинирана стойка Insportline   Power Rack PW200
Уреда е популявен също като "фитнес клетка", подходяща за работа с лост по всички възможни начини. Притежава здрава стоманена конструкция с рамка проф..
1 268,99 лв.
Комбиниран уред  SPARTAN Pro Gym II
Предназначен както за начинаещи, така и за напреднали спортисти. Предлага широка гама от упражнения, включително укрепване на гръден мускул, пейка-пре..
1 319,00 лв.
Гладиатор Insportline Phantom
Гладиатор Insportline Phantom
  Гладиатор InSPORTline Phanton   Конструкцията е от закалена стомана, ергономична тапицерия - облекалката се регулира. Покритие..
1 338,99 лв.
Гладиатор Profigym C70
Гладиатор Profigym C70
Гладиатор InSPORTline ProfiGym C70 За изпълнение на множество упражнения. Стоманени профили с размер: 50х50мм. Профилите са боядисани с трайн..
1 344,99 лв.
Комбиниран уред Hammer Ferrum TX1
Комбиниран уред Hammer Ferrum TX1
С уредът имате цяла фитнес зала в едно. 60 кг. вградени тежести. Тренировка тип флайс за бицепс. Тип лежанка за избутване. Омекотена подло..
1 369,00 лв.
Кросоувър MASTER Corner Proteus
Кросоувър MASTER Corner Proteus
Proteus е мултифункционална фитнес машина за опитни потребители. Предлага широка гама от упражнения. Подходящ за хотели и малки фитнеси зали. - здр..
1 419,39 лв.
Уред Bowflex-Xtreme XTLU
Вертикално положение на тялото. Възможни настройки, лесно настройваща се седалка с полиуретанова възглавница, подсилена X-образна основа за максимална..
1 497,90 лв.
Комбиниран уред Hammer Ferrum TX2
Комбиниран уред Hammer Ferrum TX2
Уред тип гладиатор - полупрофесионален, със приспособления за всички мускулни групи. Уредът ви  предоставя цяла фитнес зала в вашият дом в едно цяло. ..
1 549,00 лв.
Мултитренажор Инспортлайн Bio Force
Мултитренажор Инспортлайн Bio Force
С този уред можете да тренирате мускулите на ръцете, краката, гърба и гърдите. Облегалката е регулируема, а натоварването е плавно и постоянно. ..
1 598,99 лв.
Гладиатор Insportline ProfiGym C90
Гладиатор Insportline ProfiGym C90
Гладиатор InSPORTline ProfiGym C90 Можете да изпълнявате многобройни видове упражнения. Стоманен профил с размер: 50х50мм. Боядисан с трайна ..
1 628,99 лв.
Комбиниран уред Hammer Ferrum Tx3
Комбиниран уред Hammer Ferrum Tx3
Ferrum TX3 е ефективен и компактен уред, който можете да използвате, за да работите интензивно с всички важни мускулни групи. Дори и в тесни пространс..
1 749,00 лв.
Комбиниран уред MASTER  Apollon
Комбиниран уред MASTER  Apollon
Регулируема конструкция за няколко упражнения - пеперуда, лег преси, дърпане, гребане и други. Здрава стоманена конструкция, висококачествена повърх..
1 750,99 лв.
Комбиниран уред MASTER Zeus
Уред с широк мащаб на упражненията. Упражнения: пеперуда, лег, дърпане и много други. Здрава стоманена конструкция, висококачествена повърхност. Това ..
1 800,99 лв.
Гладиатор Insportline Profigym C95
ProfiGym C95 е гладиатор, който предлага повече от 100 различни упражнения натоварващи с ефект цялото тяло. Стоманената конструкция с профил 50х100мм...
1 858,99 лв.
Показани са от 1 до 28 от 71 (3 страници)

Гладиатори на Топ Цени. Комбиниран фитнес уред или така нареченият гладиатор за фитнес, съчетава в себе си голям набор от упражнения. Това са силови комбинирани фитнес уреди, при които чрез насочено упражнение към дадена мускулна група се получава желаният ефект за оформянето й. Гладиаторите са с вградени тежести или със свободни тежести. Те са най-подходящи за домашен фитнес. Комбинираните уреди със свободни тежести изискват повече внимание при употреба и използването им е по-трудоемко. Комбиниран уред с вградени тежести е по-лесен за употреба и е необходимо за промяна на натоварването единствено да бъде преместен фиксиращия щифт.

2006-2017 Всички права запазени.