• Електропорация Bodyflex cosmetics  5в1 Gesicht 810

Електропорация Bodyflex cosmetics 5в1 Gesicht 810

  • 2 99900 лв.


Само за 294.90 лв./мес


Уредът включва: Уред за безиглена мезотерапия чрез трансдермална електропорация, Микродермабразио, ,  Ултразвуков скрубер, Топла и Студена терапия (криотерапия):

Електропорация - с трите накрайника за безиглена мезотерапя чрез електропорация може да се вкарват в кожата безболезнено различни коктейли и вещества (колаген, витамини, хиалуронова киселина....). Този метод позволява до 1000 пъти по-добро проникване на продуктите от менуалната терапия. Много по-ефективен метод за безиглена мезотерапия е от всички познати до момента. Постига се до 90% от ефекта на инжекционната мезотерапия, но без ужасната болка и последствията от нея.Посредством електроосмоза и елекропороция постигаме проникване на активните съставки в двойния липиден слой на кожата, който се явява бариерата на кожата. Този защитен слой се преструктурира за много кратко време като миниатюрна решетка за максимална пропускливост благодарение на електрични пулсации и електроосмоза(насочено движение на молекули в електрическо поле) с продължителност милисекунди и така чрез отворените миниатюрни каналчета  веществата се предвижват безпроблемно до целевите структури.

Чрез революционния метод се постигат следните резултати: Профилактика и корекция на възрастови изменения на кожата –подобряване цвета, хидратиране, повишаване еластичността, корекция на пигментация, изглаждане на бръчки. Премахване на двойна брадичка. Лечение на стрии. Корекция на целулит и мастни отлагания. Премахване на хиперпигментация. Лечение на акне и розацея. Местно обезболяване. Стягане на кожата.

Уредът за Микродермабразио представлява дерматологичен абразив с 9 различни диамантени накрайника. Накрайниците се нагласят към различния релеф на кожата, съобразно различния кожен статус на клиентите.  Обработката с миниатюрни диамантени абразиви е сигурна и ефикасна техника за обновяване на кожата чрез полиране. С помощта на диамантите и чрез вакуумно всмукване дерматологичния абразив смила мъртвите клетки и отстранява замърсяванията в епидермиса, подобрява състоянието на кожата, ефективно намалява малки бръчки, изглажда някои белези като акне и неравности по кожата, прави кожата кадифена и нежна, стимулира възобновяването на епидермиса, засилва еластичността на кожатаи образуването на колаген. Това е един от най-сигурните и ефективни начини за физическото обновяване на кожата.

Ултразвуков скрубер  с приставка за ултразвуково почистване на кожата: помага за намаляване на меланина и избистряне на тена и премахва пигментни петна. Намалява фините бръчки. Подобрява кръвообращението и метаболизма на лимфата.  Ускорява усвояването на хранителните вещества. Подходящ е за всеки тип кожа и няма странични ефекти.

Топла и студена терапия (криотерапия): приставката за студената терапия е подходяща за успокояване на кожата след определени процедури, като пилиг, микродермабразио и др.  Топлата приставка е предназначена за отваряне на порите преди почистване на кожата и за ускоряване проникването на определени вещества. Терапията помага за стягане на кожата, засилване на метаболизма, кръвообращението и обмяната на вещества. Укрепва колагеновите връзки и подобрява еластичността на кожата.

 

 

 

Функции

Specifications

Дермабразио

Vacuum Pressure: 70 cmHg

Топло-студена 

Hot : 42 Celsius degree / Cold:1-2 Celsius degree

Скрубер

Vibrating : 270,000 times per second

Електропорация

5 Modes; 3 Probes (1 for body, 2 for face)

 

Опаковка:                      

 

 

Волтаж

интензитет

мощност

размер

тегло

 

220V-240V.

50Hz-60Hz.

140 Watt

52 X 48 X32 CM

11 кг

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

 

 

Етикети: Електропорация Bodyflex cosmetics 5в1 Gesicht 810, bfе4

Подобни продукти

Купи 0879 202 244